PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194037}

Awatar: Legenda Aanga

2005 - 2008
8,4 36 tys. ocen
8,4 10 1 35886
9,2 5 krytyków
Awatar: Legenda Aanga
powrót do forum serialu Awatar: Legenda Aanga

wszelkie rankingi na temat awatara juz byly... w zwiazku z odcinkami bohaterami a ja proponuje ranking na najlepsza ksiege (czy jak kto woli sezon) ;)

wg mnie:
miejsce pierwsze i zloty medal otrzymuje ksiega trzecia! jest najlepsza bo najzabawniejsza najciekawsza i w ogole naj... rozwiazuje sie wiele watkow dulo planowana akcja zacmieniowa-sloncowa nie dochodzi do skutku co jest niezwykle samo w sobie i co ciekawe ma nieprzewidywalne zakonczenie z zuko w roli glownej ;]

miejsce drugie i tym samym srebrny medal dostaje ksiega druga z czystego sentymentu poniewaz pojawia sie tam moja ulubienica toph ;D szkoda tylko ze wiele odcinkow dotyczy ba sing se (nie mylic z na sing se ;p) ang uczy sie do roli awatara i jest fajnie ;D

no i pozostaje trzecia lokata dla księgi pierwszej ale nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo bo nadal podium (sarkazm sie mnie ima ;p) i brazowy medal. ten sezon jest dla mnie wlasciwie prologiem bo przez wiekszosc odcinkow oczekiwalam az ang i kat w koncu beda sie uczyc magii wody oczekiwalam i oczekiwalam a jak juz w koncu sie to zdarzylo znudzilam sie ;)

a jak wy myslicie? jaka jest wasza kolejnosc? ;D