Patrzcie, co znalazłem na wikipedii. I albo mnie coś trzasnęło, albo nie wiem, skąd te informacje i gdzie w serialu, w którym odcinku było o tym cokolwiek wspomniane. Poza tym: Francji? Jakiej Francji na duchy przodków?!
Noama Sandoval - matka Aanga i Sofii oraz żona Tenzyna.Była żona Władcy Ognia Ozaia.Została wygnana pomagając przeciwnikom.Przyjaciułka Ursy.Kiedy urodziła Aanga nie miała jak sie nim zajmowac wiec oddała go do Połódniowej świątyni powietrza do swojego ojca Gyatsa.Jest burmistrzem Narodu Ognia lecz nie jest po stronie zła.Dzieki Katarze dowiedziała sie Kim jes jej syn.
Tenzyn Sandoval - mąż Noamy i ojciec Aanga i Sofii.Zostaje zatrzymany i zamkniety w wiezieniu Narodu Ognia,z tego powodu nie mógł zajmowac sie synem.Zostaje uwolniony z wiezienia przez Katare Sokke i Suki.
Sofia Sandoval - 12-letnia curka Noamy i Tenzyna oraz młodsza siostra Aanga.Przyjaciułka Katary i Lady.Jest niezbyd uczciwa i zdolna do czasu kiedy Katara zaczeła uczyc ją projektowac ubrania.Jest zakochana w Socce dlatego Suki jej troche nie lubi.Kiedy nauczyła sie projektowac wyjechała do Francji.
najgorsze że nie ma administratora do tego hasła na wikipedii żeby korygował te bzdury najgorsze jest to że jak próbowałam wywalać te bzdury to było przez chwile i po jakimś czasie wchodzę i dalej jest ta bzdurna informacja to jakaś porażka
Ja się dziwię, że w ogóle komuś chciało się wymyślać te głupoty by tylko wrzucić je na polską wikipedię... Ludzie naprawdę się nudzą... XD
A poza tym to jaka Francja ?przecież w avatar legenda aanga ani w avatar legenda korry nie było żadnych kontynentuw ani krajuw ,tylko kraj narodu ognia, kraj narodu ziemi, 2 kraje plemienia wody i 3 lub 4 kraje nomadów powietrza i w legenda korry miasto Republiki.