PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=194037}

Awatar: Legenda Aanga

2005 - 2008
8,4 36 tys. ocen
8,4 10 1 36143
8,9 8 krytyków
Awatar: Legenda Aanga
powrót do forum serialu Awatar: Legenda Aanga

za pewnie jest tu wiele fanów tejże przewspaniałej bajki, dlatego moje zapytanie jest proste - chcieliście żeby w Polsce odbył się taki zlot? :)

Jak oglądam zdjęcia z zagranicznych zlotów to aż mnie zżera zazdrość, na pewno musi być tam wspaniale :D

Ale wracając do pytania - jak myślicie, czy u nas dałoby się coś takiego zorganizować? Może ktoś by się mógł nawet podjąć takiego wyzwania... ja na 100000 % bym się wybrała :D

ToxicFlower

Ah, chciałabym :P Mam tylko jedną koleżankę, którą wciągnęłam w Avatara (i teraz rzadko się widujemy...), dlatego byłoby cudownie spotkać innych ludzi kochających Avatara tak samo jak ja :)

Można by było się przebrać :P

ocenił(a) serial na 9
Luelle

Ja na pewno bym poszedl na taki zlot tylko zeby było blisko XD

ocenił(a) serial na 10
ToxicFlower

jezeli zlot bylby w wawie jak najbardziej jestem chetny :)

ocenił(a) serial na 10
ToxicFlower

Specjalnie na taką okazję od trzech lat zapuszczam włosy, żeby były tej długości co Katary, więc jasne, że tak :D Byłoby świetnie i też jestem za Warszawą

ocenił(a) serial na 10
ToxicFlower

dobra, wykopuję temat, żeby więcej osób go zauważyło... w każdym razie ja nadal popieram pomysł :)

ocenił(a) serial na 10
Ellea

Ja też popieram :)

użytkownik usunięty
ToxicFlower

Byłoby fajnie, gdyby zlot się odbył, ale w Polsce mało ludzi zna Avatara i głownie są to dzieci... Może gdyby powstał dobry film pełnometrażowy o Korrze, serial zyskałby popularność i wtedy szanse na zlot byłyby większe ^^

ocenił(a) serial na 10

W sumie to nie są aż takie dzieci... Aang wyszedł siedem lat temu, więc wszyscy ci, którzy to oglądali od początku już nie są tacy młodzi ;)

użytkownik usunięty
Ellea

Mówię o Polsce... większość fanów pierwszy raz z Avatarem zetknęła się na kanale Nickelodeon najwcześniej w 2008 r., a to nie jest mega popularny program ;)

Zgadzam się z tobą. Tylko niech zrobią jakiś normalny film, bo ten co leciał w 3D o Aangu jakoś 2 - 3 lata temu załamał mnie. :P XP Litości..... już chyba czterolatek by lepiej nakręcił ten film.

ocenił(a) serial na 10
ToxicFlower

muszę się zgodzić- film nie był zbyt dobry, dużo niedociągnięć, sporo rzeczy nie zgadzało się z serialem.
ALE POPIERAM POMYSŁ!! Myślę, że taki zlot to super sprawa. Szkoda tylko, że tak mało osób fascynuje się tą bajką. Osobiście znam tylko 2 osoby - mojego kolegę i brata (ma 27 lat :p) Większość to pewnie nawet o niej nie słyszało.

ocenił(a) serial na 9
HiromiAya

Omg tak! Jestem jak najbardziej za :D

ocenił(a) serial na 10
ToxicFlower

Ktoś wie do kogo można zwrócić się z propozycją zorganizowania takiego zlotu?