PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10047697}
8,4 213  ocen
8,4 10 1 213
Banjjagineun woteomellon
powrót do forum serialu Banjjagineun woteomellon

Serial w sumie zaskoczenie - a to co o nim czytałem - rozmija się z tym co zobaczyłem. jest to coś w stylu "Powrót do Przyszłości" - młodzieżowo, lekko i śmiesznie - Tak na prawdę powinno być tak:
Młody chłopak stojący przed najtrudniejszym wyborem życia, cofa się do przeszłości - i pojawia się jako kumpel swojego ojca - tyle tylko, że ten jeszcze nie poznał jego przyszłej matki, a w głowie ma zupełnie kogoś innego - i jak to naprawić? A tłem jest zespół muzyczny i szalone pomysły nastolatków!

Dwa pierwsze odcinki to zakręcone rogi - dopiero pod koniec drugiego odcinka załapałem co i kto jest gdzie - a to Gdzie jest najważniejsze! A potem jest świetny młodzieżowy rollercoster okraszony ciekawymi rockowymi utworami - które są ozdobą tego radosnego serialu!!!

Po tych dwóch odcinkach jest tylko radość, zabawa, fantazja (również w scenariuszu) i kompletny brak logiki w niektórych zachowaniach, zdarzeniach i historii - pojawia się nawet kolejny podróżnik - tak aby było do pary z podobnym problemem - i jest nawet ciekawiej....

... jeśli lubicie kompletnie radosne klimaty, w sumie przyjemne zdarzenia bez wnikania w szczegóły - to to jest właśnie serial dla Was. Dobrze zagrany, świeży, lekki i na pewno szalony! Po prostu Dobra relaksująca pozycja!