PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=704463}
4,0 1,8 tys. ocen
4,0 10 1 1791
Baron24
powrót do forum serialu Baron24

Czy jest to kopia serialu o Bundych albo Kiepskich?Karolakowi pozostało robienie z siebie idioty bo zobaczył, że aktor z niego żaden.

ocenił(a) serial na 2
CHDZ

Akurat rodzinę Bundych sobie bardzo cenię, to serial wyjątkowy w swoim absurdzie, taki właśnie miał być :)

Ale nie o to chodzi, tu się kasa musi zgadzać :) Karolak łyka wszystko jak leci byle forsa była, ot taka polska mentalność, nachapać się póki jest na niego branie, ale czy nadal jest? No właśnie...

A_Master_of_Disaster

Ja do Bundych nic nie mam, kiedyś każdy to oglądał.Chciałem tylko wiedzieć czy może jest to odgrzewanie tego starego kotleta.

CHDZ

A ja wychodzę z założenia, że tego typu seriale mają funkcję propagandowe. Moim zdaniem pojawiają się twórcy, którzy wpadają na jakiś idiotyczny pomysł - zrobić serial o pracownikach danej branży. Pomysł trafia na biurko prezesa TVP, Polsatu, etc. i jeśli odpowiada aktualnych potrzebom propagandowym, to taki serial się promuje. I tak, jeśli sytuacja materialna sprzedawców na statoilach jest zła, bo zarabiają 1100 na rękę, to taki serial jest w sam raz. Niech się utożsamią, niech zobaczą jak się na stacji fajowo pracuje, a jakie przygody można przeżyć, jakie tematy poruszać, no i świetnie się bawić. Jeśli recepcjonistki w hotelach zarabiają grosze mamy "Hotel 24" (czy jakoś tak), niech naród widzi jaka to emocjonująca praca, jaka w sam raz na kobiece intrygi, jak można się ustawiać, no i jaką miłość w takim hotelu poznać.
Nie zdziwię się jeśli za pół roku powstanie serial o kelnerkach w fast-foodzie, gdzie będzie świetna zabawa i szczęście na twarzach.

ocenił(a) serial na 2
Lukas_Art

Heh, zaraz mi się Reaper przypomniał, tyle, że tam jest śmiesznie ale młodzi nie kryją niezadowolenia z pracy za minimalną (i łapania dusz przy okazji ;) no ale to made in USA ;)