PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33600}

Bastion

The Stand
1994
6,9 5,0 tys. ocen
6,9 10 1 4973
5,3 3 krytyków
Bastion
powrót do forum serialu Bastion

ma ktos ten film na plytach? bo bog jeden raczy wiedziec skad go wziac...

kabat

Można go kupić w vividzie- u mnie w zkopcu nawet jest w wypożyczalni.

kabat

moge udostepnic przez FTP jak ktos chce :) wszystkie 4 czesci...

kabat

poszukaj na emule tam sa wszystkie 4 czesci

ocenił(a) serial na 7
maximozone

być może piszę trochę za późno (bo może juz ten film masz) ale polecam Ci wejście na ALLEGRO; można tam znaleźć masę filmów w oparciu o powieści Kinga

ocenił(a) serial na 5
kabat

ja niestety dorwałam wersję, która ma dziury. :] tzn - 4 klatki są, dwóch klatek nie ma (tzn - strzelam, nie wiem, jak to dokładnie w proporcjach wygląda)... przez to po pierwsze film leci w lekko przyspieszonym tempie, więc nie da się do niego dopasować żadnych napisów, po drugie ciężko zrozumieć co ludzie mówią (bo się ścieżka dźwiękowa "jąka"), a po trzecie strasznie irytujące są sceny, w których gra muzyka, bo muzyka się "jąka" w bardzo nieprzyjemny sposób... ale twardo oglądam, znam książkę na pamięć, więc nawet, jak czegoś nie rozumiem, to i tak wiem, co oni właściwie mówią... troszkę mnie zawiodła postać flagga - zupełnie inaczej sobie go wyobrażałam, na dokładkę aktor, który go gra, jest raczej cieniutki... ale nic to. :]

kabat

mam ja. 4cd i z przyjemnoscia wymienie sie na cos ciekawego co by nam milo bylo :)

finallyh

ta wymiana nadal aktualna?nie widziałam filmu ale czytałam książkę i jest świetna więc zależy mi na tym filmie.

VeLou

ja sie moge wymienic, mam ten film
szukam jakis pozadnych seriali na plytach.

reaper

nie mam żadnych seriali na płytach niestety ale coś ciekawego może się znajdzie,jeśli jesteś nadal zainteresowany to proszę o kontakt na maila gabq@tlen.pl

ocenił(a) serial na 9
kabat

jest do ściągnięcia na Azureusie 2,73 GB dobrej jakości

ocenił(a) serial na 9
kabat

Jeśli jest ktos jest zainteresowany to prosze na mój mail askol22@interia.pl... bo mam film...