być może piszę trochę za późno (bo może juz ten film masz) ale polecam Ci wejście na ALLEGRO; można tam znaleźć masę filmów w oparciu o powieści Kinga
ja niestety dorwałam wersję, która ma dziury. :] tzn - 4 klatki są, dwóch klatek nie ma (tzn - strzelam, nie wiem, jak to dokładnie w proporcjach wygląda)... przez to po pierwsze film leci w lekko przyspieszonym tempie, więc nie da się do niego dopasować żadnych napisów, po drugie ciężko zrozumieć co ludzie mówią (bo się ścieżka dźwiękowa "jąka"), a po trzecie strasznie irytujące są sceny, w których gra muzyka, bo muzyka się "jąka" w bardzo nieprzyjemny sposób... ale twardo oglądam, znam książkę na pamięć, więc nawet, jak czegoś nie rozumiem, to i tak wiem, co oni właściwie mówią... troszkę mnie zawiodła postać flagga - zupełnie inaczej sobie go wyobrażałam, na dokładkę aktor, który go gra, jest raczej cieniutki... ale nic to. :]
ta wymiana nadal aktualna?nie widziałam filmu ale czytałam książkę i jest świetna więc zależy mi na tym filmie.
nie mam żadnych seriali na płytach niestety ale coś ciekawego może się znajdzie,jeśli jesteś nadal zainteresowany to proszę o kontakt na maila gabq@tlen.pl