PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36151
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

03x08

użytkownik usunięty

Co myślicie o nowym odcinku? Widać, że Emma czuje coś do Dylana, a on bez dwóch zdań do niej - wydaje mi się, że po tym jak powiedziała Normanowi, że do siebie nie pasują w końcu będzie z jego bratem!

Normanowi coraz bardziej odpierdziela. Co bardzo mi się podoba - już nie jest tak denny i wnerwiający jak np. w pierwszym sezonie. Wydaje mi się, że w końcu kogoś znów zabije. Zazdrość i wściekłość znów w nim narasta odkąd koło Normy zaczęło kręcić się coraz więcej facetów. Scena z Emmą przy tym dole wykopanym na niby basen... Myślałam, że Norman jej coś tam zrobi.

Romero i Norma. Myślałam, że w końcu wezmą się ogarną i będą ze sobą, ale po ostatniej scenie gdzie Norma znów mu nakłamała myślę, że Romero się od niej odsunie, a może nawet odwróci.

No i powrót BRADLEY! Myślicie, że namiesza? Będzie z Normanem? Okaże się równie psychiczna co Norman? Ciekawi mnie co dalej wymyślą.

W sumie chciałabym, żeby sezon był nieco dłuższy, a jeśli już ma być tylko 10 odcinków to żeby premiery nowych sezonów były dwa razy w roku na wiosnę (marzec, jak do tej pory) i na jesień (październik, jak większość seriali). Rok czekać na kolejny sezon.. Nie wiem czy wytrwam. :D

Powiem szczerze, że do pewnego momentu byłam wręcz przekonana, że Emma za chwilę skończy w tym "basenie". Co do Bradley bardziej martwi mnie to, że może coś namieszać w kwestii Dylan-Emma. Byłoby szkoda, bo to chyba ostatnie normalne postacie w tym serialu.

Co do długości, wydaje mi się być okej. Nie chciałabym, żeby przeciągali Bates Motel w nieskończoność, bo w końcu to nie telenowela. Grunt żeby zakończyli to ciekawie i w dobrym momencie, zamykając ostatecznie wszystkie niedomknięte wątki i spekulacje :)

użytkownik usunięty

Dlaczego nie mogę zobaczyć odpowiedzi ?

Te problemy z filmwebem trwają już chyba ze 2 miesiace.

ocenił(a) serial na 8

Ja nie mogłem zobaczyć swoich postów a później zobaczyłem 3 takie same :)

Bradley na końcu to spora niespodzianka :) Najbardziej ciekawi mnie jednak, o co chodzi z tym wykopanym dołem i co kombinuje ten bogaty koleś. Jestem też ciekaw, czy któryś z bohaterów zginie jeszcze w tym sezonie np. w finale.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Miejmy nadzieję, że Bradley nie namiesza między Dylanem i Emmą. W sumie wiem, że to nie romans ale chciałabym, żeby oni się ze sobą spikneli.

Ja myślałam, że może coś lub ktoś został tam zakopany i ten Paris cały chce odkopać zwłoki albo kogoś może tam zamurować? Żeby było na Norę? Sama nie wiem. To są takie świry, że można się tylko domyślać i czekać na kolejny odcinek.

Hehe :) Może szuka zabitego własciciela hotelu z 1 sezonu :D

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Hahaha :D Może:D
Zresztą mnie już w tym serialu nic nie zdziwi :D

9 odc już jest na necie, ale widze tylko po angielsku na razie.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

zazwyczaj w środę-czwartek są napisy

Czekamy :D

JUż jest z napisami pl.

użytkownik usunięty
kamilxxx09

Kiepski ten odcinek był.

ocenił(a) serial na 7

Widzę, że dla niektórych ważniejsze jest, które postaci będą miały ze sobą romans. Troszkę to śmieszne.
Nie róbmy z tego serialu, widowiska dla nastolatek i nie uszczuplajmy go do tej roli ;)

ocenił(a) serial na 8
Zayl

Dokładnie Ważne ze w serialu prawie każdy jest szalony albo ostro porąbany :) Bardzo dobrze że Norma Louise odpycha Romero ponieważ i tak romans długo by nie potrwał i musieli by uśmiercić tego szeryfa. Dobrze ze serial troche zaskakuje i nie jest sztampowy.

użytkownik usunięty
Patrick_2

Norma to dzika uwodzicielka xDDD

Teraz dopiero zaczyna się mega rozkręcać, odkąd Norman zaczął ostro świrować. W pierwszym sezonie i w drugim w sumie też był niby psycho ale jednak tak nie do końca wiedział co robi przez te zaniki. Teraz już zaczyna mu mocno odwalać. Ciekawa jestem co będzie dalej. Szkoda, że będzie już koniec sezonu.

ocenił(a) serial na 9

nawet nie zwracałam uwagi jak czekałam na odcinki, który jest finałowym, to przed nami faktycznie ostatni odcinek sezonu, i znowu rok czekać na kolejny sezon?

użytkownik usunięty
NikKI76

Pewnie tak... zazwyczaj w marcu jest premiera nowego sezonu, więc pewnie i tym razem premiera będzie przewidywana na marzec 2016 ;/

ocenił(a) serial na 8

No właśnie. A tu romans Romero x Norma się rozkręcał :D
To jest dopiero baba na chłopy.
Nie dziwie się że matka zginie z ręki syna.
Ciekawe ile sobie naskrobie u synalka za nim Norman dojdzie do kulminacji swojego szaleństwa.

ocenił(a) serial na 8

Norma to baba na chłopy. Taki fajny romans rozkręcała z Romero
Nie dziwie się że matka zginie z ręki syna.
Ciekawie ile sobie jeszcze naskrobie u synalka za nim mu pikawa szczeli :D

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

W sumie to współczuję Normie.. Wyobrażacie sobie mieć takie życie? Każdy by ześwirował i nie dziwie się, że Norman jest. Takie kontakty z matką to przegięcie. Norma potrzebowała bliskości bo jej rodzice byli pijakami, później miała wyrzuty sumienia po tym co stało się z jej bratem (chyba nikt nie uwierzył że to gwałt?) a na sam koniec po jeb any mąż, nic dziwnego że była tak blisko z synem, mieli tylko siebie. Szkoda tylko, że mały Normanek zaczął to troszkę źle odbierać. Ja jakbym miała takiego syna to sama bym ześwirowała. Ciekawa jestem czy poszaleją w finale.