PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Coraz słabiej, durny serial dla nastolatek się taki trochę zrobił. Strasznie mnie nudzi ostatnio. Niech
trzeci sezon będzie ostatnim.

ocenił(a) serial na 8
Szejku

Cóż, ten serial właściwie od samego początku zaadresowany jest raczej dla nastoletniego widza, więc nie rozumiem, o co te wszystkie spiny ostatnio na tym forum... Czego innego spodziewacie się po serialu o nastolatkach? Według mnie sezon drugi jest jak na razie na równym poziomie z pierwszym, a może nawet nieco ciekawszy.

CatchTheClouds

Ja na początku nie miałem odczucia, że jest kierowany do nastolatków, dopiero teraz jest to BARDZO widoczne. Nie czytam forum, także nie wiedziałem, że są tego typu inne głosy, ale widocznie inni też mają takie same odczucia co ja. Szkoda serialu.

ocenił(a) serial na 3
Szejku

Szkoda potencjału tej historii.

ocenił(a) serial na 7
Szejku

Beka, że szeryf Romero tak samo porusza się w garniturze, jak z mundurze z pasem z pistoletem :D

ocenił(a) serial na 9
Szejku

ale przecież nikt nie każe ci go oglądać, więc pisanie - niech ten sezon będzie ostatnim - jest bez sensu, są ludzie którzy oglądają i im się podoba i będą czekać na kolejny sezon. nie lubisz - nie oglądasz - nie czekasz na kolejne sezony-.

NikKI76

Ale jestem fanem psychozy i po prostu źle bym się czuł jakbym odpuścił ten serial, dlatego wolę by się skończył szybciej, bo jest słaby.

ocenił(a) serial na 9
Szejku

rozumiem, jak najbardziej, ale też i zrozumienia dla innych, oglądających:))pozdrawiam, i wesołych świąt:)

ocenił(a) serial na 9
Szejku

nie zgadzam się że serial jest dla nastolatek pewnie są wątki , ale serial w dużej mierze opiera się na relacjach mieszkańców miasteczka tworząc klimat dramatu ,psychozy , thilleru, rozwija się to wszystko niezwykle ciekawie, niesamowicie mnie wciągnął ten serial i od 1 sezonu mnie ciekawi , może po prostu to nie są Twoje klimaty i tyle.

robin_1752

No ja ogólnie nie lubię takich młodzieżowych rzeczy, oglądam tylko dlatego, że jestem fanem dwóch pierwszych części psychozy.

Szejku

Ja też jestem fanką Pieśni Lodu i Ognia, a Gry o Tron nie oglądam, bo serial zwyczajnie mi się nie podoba. Jak dla mnie odcinki są za długie, dotrwałam do końca pierwszego sezonu, po czym zrezygnowałam z dalszego oglądania. Moja przygoda z Grą o Tron się skończyła, ale jeśli komuś się podoba, to niech będzie nawet i 10 sezonów, nic mi do tego. Więc to, że podobała ci się jakaś książka wcale nie oznacza, że jesteś zmuszony do oglądania serialu. Nie podoba Ci się, zostaw i daj w spokoju oglądać innym, takie to proste.

fucking_positive

Nie mówię o książce. To raz, dwa, to, że ty masz takie podejście, to nie znaczy, że masz je narzucać innym. Ja będę oglądał psychozę tak długo, jak będzie kręcona, kropka.