Odcinek świetny muszę przyznać bardzo mi się podobał , końcówka najlepsza moim zdaniem jeszcze bardziej mi się podoba ten serial.
Ten serial jest taaak głuuupi że aż chce się wyyyyć. Totalna porażka i obraza pierwowzoru. Tylko dla nastolatków... Oglądam - dla mamy Bates i miłości do Psychozy. Ale boli, och jak boli...
To nie jest może i najwyższy poziom, ale taki mega głupi ten serial to aż nie jest....
Mnie tylko zastanawia zawsze to, że biedny Norman w tym miasteczku ciągle jest wrzucany w jakieś patologiczne sytuacje które są lub mogą być napędem dla jego "blackoutów". A to matka napadnięta przez gwałciciela, a to nękana przez inne typy, a to okazuje się że jej chłopak handluje żywym towarem, a to jej brat już bez komentarza, a to nauczycielka go napastuje, a to jego była miłość musiała kogoś zabić, do tego pewna sytuacja z trailera kolejnego odcinka... (nie zdradzając szczegółów chociaż większość się pewnie domyśla że tak to się potoczy -mega przewidywalność tyle powiem). Ilość takich sytuacji z którymi konfrontuje się amerykański nastolatek w małym mieście jest kompletnie niewiarygodna, nawet jeśli miasto stoi na nielegalnym biznesie to jednak come on....
Prawda. Za dużo tych wątków i traumatycznych zdarzeń, ale dla mnie przede wszystkim za dużo NASTOLATKÓW i ich NASTOLETNICH problemów, miłości, kłótni, miłości, buzi buzi, ble. Dla kogo jest ten serial?
dla dzieciarni :/ niestety. a zapowiadał się tak fajnie :/ rzucam serial w cholerę, a wszystkim baaaardzo polecam serial Hannibal, to jest to czego się oczekuje po na prawdę dobrej produkcji :)
oglądnąłem wczoraj odcinek 6 , rewelacyjny fajnie sie go oglada, końcówka faktycznie intryguje z niecierpliwoscia czekam na 7 ,wogóle cały Bates Motel oglada sie jaby to byl jakis dobry film , dla mnie rewelacyjny serial ,