PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Dubbing PL

użytkownik usunięty

http://www.13thstreet.pl/shows/bates-motel/ogladaj-wideo?video_id=79876

Jak mogli dać dubbing, tym bardziej dla takiego serialu?

Masz rację to wyszło jak cholerne Power Rangers...ktoś się z czymś za rozum zamienił. Uważam,że BM to nie jest serial dla dzieci,ale co ja tam wiem?
Oglądam w oryginale i mam spokój.

ocenił(a) serial na 8

Nie dali, to tylko do reklamy tak zaszaleli a odcinki posiadają "normalnego" lektora na szczęście :D

użytkownik usunięty
Scorpion77

To tym bardziej bez sensu, przecież chyba większość widząc taką zapowiedź nie będzie chciała oglądać serialu myśląc, że jest z dubbingiem ;)

ocenił(a) serial na 7

No sensu raczej w tym nie ma ;) a i tak najlepiej oglądać z napisami. :)

ocenił(a) serial na 9
Scorpion77

Ja nie rozumiem jak to można oglądać z lektorem, a co dopiero z dubbingiem. Lektor wysysa całe emocje z serialu, a dubbing... cóż, gdyby jeszcze ten dubbing był dobry, ale ten w reklamie mnie tylko rozśmieszył :P

ocenił(a) serial na 8
xoxBeniakxox

Taaa, te dziecięce głosy. A nie wiem jaką oni tam logikę mają w tych stacjach że reklamę zrobili z dubbingiem xD Może liczyli że więcej zachęcą tym do oglądania a efekt osiągneli odwrotny jak widać, ja też jak zobaczyłem w tv reklamę przeżegnałem się i załamałem psychicznie xD chociaż sam z napisami oglądam na bieżąco to lubie sobie 2raz kiedyś tam obejrzeć ponownie z lektorem by bardziej skupić się na "obrazie" niż napisach :D

ocenił(a) serial na 3
Scorpion77

jak dowiedzialem sie ze ze nie bedzie z dubbingiem smole ogladanie z ripow z tej stacji i ogladam z lektorem ivo czekam na 6 odcinek