PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36378
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Matka

ocenił(a) serial na 8

Jestem po pierwszym odcinku, ogląda się znakomicie. Postać Matki mnie irytuje, oglądanie scen z nią przychodzi mi z wielkim wysiłkiem. Wiem że Matka jest ważną postacią, bo to głównie od niej zależy jak zostanie ukształtowana psychika Normana, ale mam nadzieję że ją wkrótce uśmiercą.

Szaju

No niestety.. cały pierwszy sezon będzie żyć xd Zobaczymy co w drugim xd ? .

ocenił(a) serial na 8
Marika321

Po obejrzeniu całego sezonu daję solidne 8/10. Za dużo fabuły obraca się wokół Normy, kolejnym minusem jest irytująca Bradley, ale mam przeczucie że nie pożyje długo. Czekam na kolejny sezon.

Szaju

Tak, Bradley jest mega irytująca, drażni mnie. A na sezon trochę poczekamy, bo ma wyjść w marcu, kwietniu 2014 . :)

Marika321

dla mnie słaby 4/10

ocenił(a) serial na 10
fanzlalka

ja uwielbiam matke jest ona najlepiej grającą aktorką w tym serialu 10/10 ♥♥♥♥♥♥♥♥Bates Motel♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

ocenił(a) serial na 5
Szaju

Ta matka to jakas masakra, też mam ciężko ją oglądać i chyba stracę w ogóle ochotę na patrzenie na ta aktorkę :/
Strasznie irytująca postać, wkurza na maxa!

użytkownik usunięty
Szaju

Dla mnie Norma też była irytująca ale tylko na początku, pod koniec sezonu stała się moją ulubioną postacią;) Chyba bardziej zaczęłam przyglądać się samej grze Very i aż miło się patrzyło, rewelacyjna aktorka. Natomiast Bradley i Emma pozostały irytujące.