Vera Famiga dzwiga ten serial i wprowadza na najwyzszy poziom. Gdyby nie ona serial bylby slaby.
Naprawde jakim warsztatem aktorskim ta kobieta wlada to uklony ona poprostu blyszczy i niszczy
kazda inna postac w tym serialu talentem. No i wiadomo serialowa Emma i Bradley piekne
dziewczyny zawsze milej dla ''oka''
to prawda Vera wymiata w tym serialu jest najlepsza,ale przyznam że Freddie też radzi sobie całkiem nieźle.przyznam że trochę się o martwiłam bo on kojarzy mi się głównie z filmami familijnymi i miałam wątpliwości czy udźwignie taką role ;) ale daje chłopak rade (moim zdaniem oczywiście ;)). czekam z niecierpliwością na drugi sezon :)
Niestety nic pozytywnego nie moge powiedziec na temat Freddiego , dla mnie to aktor bez fajerwerkow a nawet aktorskie ''drewienko'' ale nie widzialem go nigdzie indziej wiec oceniam tylko przez pryzmat Bates Motel. ( moze sie myle )
jest jeszcze młody ;) do tej pory grał głównie w filmach dla dzieci i młodzieży,nie miał jeszcze takiej "poważnej" roli i moim zdaniem daje rade i myślę że jeszcze się rozkręci.daleko mu do Very oczywiście (absolutnie nie ma porównania) ale rola jak najbardziej na plus ;)
Również dopiero przez BM poznałam Freddiego i nie ma co ukrywać, że błysnał tyle razy, co dał ciała. Ale - tak jak mówisz - jest młody i IMO może zrobić karierę, bo potencjał jest. Piszę w tym wątku głównie, by pozachwycać się Verą, która jest naprawdę niesamowita. Jej kunszt aktorski - OMG, przewspaniała jest! Mam nadzieję, że zgarnie za rolę Normy niejedną nagrodę ;)