PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661871}

Bates Motel

2013 - 2017
7,7 36 tys. ocen
7,7 10 1 36153
7,6 16 krytyków
Bates Motel
powrót do forum serialu Bates Motel

Szukam nowego, dobrego serialu. Czy warto się w ogóle za to brać? Z opisu wydaje się cieniutki, więc wole zapytać na forum ogólnym.

ocenił(a) serial na 5
mati113

bardzo dobry polecam

trint

W takim razie spróbuje obejrzeć pierwszy odcinek i zobaczę, czy mnie wciągnie. Dziękuje.

Miłego wieczoru! :)

ocenił(a) serial na 6
mati113

Proponuje obejrzeć pierwsze dwa. Ja po pierwszym byłem raczej negatywnie nastawiony. Po zobaczeniu drugiego doszedłem do wniosku że jednak może być coś wart i oglądam dalej.

ocenił(a) serial na 7
tila11

"ocena: 4" :)

ocenił(a) serial na 8
mati113

Warto. Zdecydowanie warto. I nie zniechęcaj się, gdy w pewnym momencie wyda Ci się nudny (jeżeli w ogóle tak się stanie). Obecnie niemalże każdy serial dla inteligentnego odbiorcy w pewnym momencie "siada", ale finały serii niemalże zawsze wychodzą interesująco.

ocenił(a) serial na 6
Tpicasso

A mi się bardzo podobał na początku, myślałam, że to będzie moja osobista czołówka seriali, pierwsze odcinki na wdechu obejrzane a potem już go męczyłam, meczyłam. Chyba nie piszę się na drugi sezon.

MsMcNamara

"Warto czy nie"? trzeba samemu obejrzeć, żeby się przekonać. Zobaczyłam z ciekawości i szczerze pisząc po 1wszym odc. nie byłam zachwycona. Chcąc zobaczyć co dalej się wydarzy włączyłam następne i tak mnie wciągnęło, że obejrzała cały sezon (siedząc przy kompie do 5 rano!) - i nie żałuję, wręcz nie mogę doczekać się kolejnego sezonu.

Tpicasso

oprócz "Dextera" ;)

psychoqueen

akurat w tym przypadku zawinił finałowy sezon, bo nie powiesz mi, że końcówka 1,2,4 i 6 serii była słaba?

sz_szostak

no tego nie mówiłam akurat, miałam na myśli wyłącznie finałowy ;)

mati113

Jestem przy 6 tym odcinku. Po pierwszych dwóch chciałem zrezygnować ale 3 i kolejne naprawdę wciągają. Ciekawy jaki będzie finał...

mati113

Najlepszy serial z obecnie lecących, nawet lepszy niż Walking Dead.

ocenił(a) serial na 3
mati113

Zdecydowanie nie warto. Typowa papka dla nastolatków, ze sceniaruszem tak naiwnym że czasami aż boli, zrezygnowałem po 6tym odcinku. Szkoda czasu. chyba że lubimy sie pośmiać z wpadek scenarzystów i drętwych aktorów.