PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875837}
6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 18228
5,0 3 krytyków
Behawiorysta
powrót do forum serialu Behawiorysta

Główne role

ocenił(a) serial na 8

Szczerze mówiąc, początkowo nie byłam przekonana do obstawienia głównych ról w serialu, ale naprawdę dość szybko zmieniłam zdanie. Moim zdaniem to strzał w dziesiątkę. A czy ktoś, kto kojarzy fabułę kolejnej części może zdradzić czy sporo postaci się powtarza?

ocenił(a) serial na 9
gremlin_3

Moim zdaniem aktorzy masują do ról. Książek jeszcze nie czytałam, ale w oczekiwaniu na kolejne sezony pewnie po nie sięgnę.

ocenił(a) serial na 9
bella_ella87

oczywiście pasują ;) nie masują ;)

ocenił(a) serial na 8
gremlin_3

Moim zdaniem role dobrze dobrane, fajni aktorzy, może nie wszyscy bardzo znani, ale na pewno z dużym potencjałem. Książek niestety nie znam, więc nie pomogę.

ocenił(a) serial na 9
gremlin_3

Mi się bardzo podobają, zwłaszcza Więckiewicz i Pesta świetnie grają, nadają serialowi ten specyficzny klimat

ocenił(a) serial na 10
gremlin_3

Czekam na ten kolejny sezon, wiecie może mniej więcej, kiedy możemy się go spodziewać?

ocenił(a) serial na 10
janiada

chyba nie ma żadnego oficjalnego info, chyba nie ma co liczyć w tym roku na ekranizację drugiej książki z serii, a moze player zrobi nam niespodziankę

ocenił(a) serial na 9
radarMezo

W tym roku bym się nie spodziwał raczej, ale myślę, że ogólnie pozostałe części też powstaną.

ocenił(a) serial na 9
radarMezo

Oficjalnej informacji nie ma, ale wydaje mi się, że skoro pierwsza część cieszy się sporym powodzeniem to na pewno na niej nie poprzestaną.

ocenił(a) serial na 10
Karolson_fw

zastanawiałam się nad Pestą bo w sumie nie kojarzyłam wcześniej tego aktora i według mnie tu sobie poradził genialnie, stanowią z Więckiewiczem świetnych przeciwników

ocenił(a) serial na 10
Karolson_fw

Oby bo ja już zacieram rączki na kolejny sezon, naprawdę jestem mega ciekawy kolejnej historii :)

ocenił(a) serial na 10
lassokris

obstawiałam Więckiewicza do roli Gerarda jak tylko się dowiedziałam, że będzie ekranizacja Behawiorysty, nie zawiodłam się

ocenił(a) serial na 9
Karolson_fw

Ja też myslę, że powstaną wszystkie 3 części, dziwne by było jakby na jednej zakończyli

ocenił(a) serial na 10
Golabek_G

Pesta mnie mega zaintrygował, świetny aktor, oglądałam kilka wywiadów z nim i tylko utwierdziłam się w przekonaniu

ocenił(a) serial na 9
gremlin_3

No mojej ulubionej bohaterki na pewno nie będzie w drugim sezonie. Chyba że w jakichś retrospekcjach :(

ocenił(a) serial na 10
Joanna_WW

Czyli kogo? Nie czytałam książki, więc szczerze mówiąc nie wiem jakie będą róznice

ocenił(a) serial na 10
Joanna_WW

A jaka jest Twoja ulubiona aktorka?