Szczerze mówiąc, początkowo nie byłam przekonana do obstawienia głównych ról w serialu, ale naprawdę dość szybko zmieniłam zdanie. Moim zdaniem to strzał w dziesiątkę. A czy ktoś, kto kojarzy fabułę kolejnej części może zdradzić czy sporo postaci się powtarza?
Moim zdaniem aktorzy masują do ról. Książek jeszcze nie czytałam, ale w oczekiwaniu na kolejne sezony pewnie po nie sięgnę.
Moim zdaniem role dobrze dobrane, fajni aktorzy, może nie wszyscy bardzo znani, ale na pewno z dużym potencjałem. Książek niestety nie znam, więc nie pomogę.
Mi się bardzo podobają, zwłaszcza Więckiewicz i Pesta świetnie grają, nadają serialowi ten specyficzny klimat
Czekam na ten kolejny sezon, wiecie może mniej więcej, kiedy możemy się go spodziewać?
chyba nie ma żadnego oficjalnego info, chyba nie ma co liczyć w tym roku na ekranizację drugiej książki z serii, a moze player zrobi nam niespodziankę
W tym roku bym się nie spodziwał raczej, ale myślę, że ogólnie pozostałe części też powstaną.
Oficjalnej informacji nie ma, ale wydaje mi się, że skoro pierwsza część cieszy się sporym powodzeniem to na pewno na niej nie poprzestaną.
zastanawiałam się nad Pestą bo w sumie nie kojarzyłam wcześniej tego aktora i według mnie tu sobie poradził genialnie, stanowią z Więckiewiczem świetnych przeciwników
Oby bo ja już zacieram rączki na kolejny sezon, naprawdę jestem mega ciekawy kolejnej historii :)
obstawiałam Więckiewicza do roli Gerarda jak tylko się dowiedziałam, że będzie ekranizacja Behawiorysty, nie zawiodłam się
Ja też myslę, że powstaną wszystkie 3 części, dziwne by było jakby na jednej zakończyli
Pesta mnie mega zaintrygował, świetny aktor, oglądałam kilka wywiadów z nim i tylko utwierdziłam się w przekonaniu
No mojej ulubionej bohaterki na pewno nie będzie w drugim sezonie. Chyba że w jakichś retrospekcjach :(
Czyli kogo? Nie czytałam książki, więc szczerze mówiąc nie wiem jakie będą róznice