PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=875837}
6,9 18 tys. ocen
6,9 10 1 18156
5,0 3 krytyków
Behawiorysta
powrót do forum serialu Behawiorysta

Horst

ocenił(a) serial na 10

Nie macie wrażenia, że Pesta to aktor wprost stworzony pod postać Horsta? Byłam pod wrażeniem jego gry, nie znałam wcześniej tego aktora ale zacznę go śledzić

ocenił(a) serial na 10
blanka_serafin111

Bardzo mi się ta postać podobała, szczególnie, że jak patrzyłam na wywiad Pesty z Mrozem to aktor jest wręcz przeciwieństwem odgrywanej postaci.

ocenił(a) serial na 10
tamara_stratka

też to widziałam :) to tylko świadczy o tym, że jest świetnym aktorem

ocenił(a) serial na 10
blanka_serafin111

Moim zdaniem bardzo dobrze zagrał. Nie umniejszając nikomu, ale może nawet lepiej od Więckiewicza ;) Nie, żeby mi się podobało, jak gra, ale Horst mnie po prostu wgniótł w fotel swoją postacią

ocenił(a) serial na 9
kajakajman

Tak, zdecydowanie to bardzo ciekawa i dobrze zagrana postać. Pesta idealnie się sprawdził

ocenił(a) serial na 8
bella_ella87

Ciekawa jestem czy w kolejnych częściach też będzie. Czy ktoś czytał ksiazki i wie?

ocenił(a) serial na 9
blanka_serafin111

Nie kojarzę go z innych produkcji, ale tutaj w Behawioryście jest naprawdę świetny.

ocenił(a) serial na 9
giuliettka

Idealnie pasuje do tej roli, chętnie zobaczę go w innych produkcjach, myślę, że ma ogromny potencjał

ocenił(a) serial na 9
blanka_serafin111

Postać genialna. Jak się na niego patrzyło to aż ciary przechodziły. Bardzo się cieszę że trafiłam na ten serial :)

ocenił(a) serial na 10
blanka_serafin111

Postań Horsta odegrana przez Pestę idealnie. Ale jak słuchałam w wywiadzie Pesty z Mrozem to on marzył o takiej roli ;) Przyjemnie się go oglądało.

ocenił(a) serial na 10
Kamila_Spinka

No rola idealnie dla niego napisana, bardzo dobrze wypadł :)