Nie macie wrażenia, że Pesta to aktor wprost stworzony pod postać Horsta? Byłam pod wrażeniem jego gry, nie znałam wcześniej tego aktora ale zacznę go śledzić
Bardzo mi się ta postać podobała, szczególnie, że jak patrzyłam na wywiad Pesty z Mrozem to aktor jest wręcz przeciwieństwem odgrywanej postaci.
Moim zdaniem bardzo dobrze zagrał. Nie umniejszając nikomu, ale może nawet lepiej od Więckiewicza ;) Nie, żeby mi się podobało, jak gra, ale Horst mnie po prostu wgniótł w fotel swoją postacią
Tak, zdecydowanie to bardzo ciekawa i dobrze zagrana postać. Pesta idealnie się sprawdził
Ciekawa jestem czy w kolejnych częściach też będzie. Czy ktoś czytał ksiazki i wie?
Nie kojarzę go z innych produkcji, ale tutaj w Behawioryście jest naprawdę świetny.
Idealnie pasuje do tej roli, chętnie zobaczę go w innych produkcjach, myślę, że ma ogromny potencjał
Postać genialna. Jak się na niego patrzyło to aż ciary przechodziły. Bardzo się cieszę że trafiłam na ten serial :)
Postań Horsta odegrana przez Pestę idealnie. Ale jak słuchałam w wywiadzie Pesty z Mrozem to on marzył o takiej roli ;) Przyjemnie się go oglądało.