PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 124462
5,6 37 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Jedno, co moim zdaniem nie zostało wyjaśnione, albo ja nie złapałem, to dlaczego ta dziewczyna startująca w olimpiadzie z języka polskiego oskarżyła gościa od wf-u o molestowanie (?), dlaczego podbiła do niego z tekstem "Nie powinno cię tu być, odpowiesz za to", kiedy on miał szanować kobiety i być niewinny?

ocenił(a) serial na 8
Daimonium

Mogę się mylić , bo już dawno oglądałem ten serial , ale wydaję mi się , że ta dziewczyna została zmanipulowana przez Ewelinę. Ona Ją tak przerobiła I wmówiła Jej to , że ta oskarżyła tego gościa.

ocenił(a) serial na 8
feliks35

Jest to jakieś wytłumaczenie, że Ewelina ją przekabaciła, natomiast z jednej strony ta dziewczyna wyglądała na naprawdę przejętą/skrzywdzoną, a z drugiej strony nauczyciel wydawał się mieć coś na sumieniu - unikał jej wzroku, był speszony. Dlatego mi ta teoria nie gra do końca.

ocenił(a) serial na 8
Daimonium

No w sumie racja. Ten cały wątek nagle się urwał i tego nauczyciela później nie było jak się okazało , że nie zabił Asi. Może po prostu to olali , a może ta dziewczyna miała słabą psychikę i jak Ewelina Ja zmanipulowała to Ona naprawdę zaczęła w to wierzyć i dlatego tak się zachowywała. Albo istnieję możliwość , że gościu naprawdę molestował uczennicę , ale sprawa została zamieciona pod dywan.