Ten serial ciekawy probuje zwodzic ale az tak bardzo ze czuc ze to nie bedzie nikt z podejrzanych. Upuscila talerz w 1 odcinku jak psyprzyszly do knajpy, zazdro o macka w ktorym zakochana. Nie ma narazie w ani jednym odcinku faworyzowania jej jako zabojczyni. Zdecydowana faworytka.
no może, ale ja raczej obstawiam Katarzynę Molendę zazdrosną o romans i do tego ciąża, niby zależy jej na dzieciach, ale syna nie umiała wychować
no i jak to w kryminałach, bohater ma sprawcę zabójstwa pod nosem, ale domyśla się w ostatnim odcinku
no chyba, że zastosowali rozwiązanie, że zabójcą jest jakaś drugoplanowa postać, leśniczy np ale to byłoby w sumie głupie
Ewelina to nie byłoby zbyt duże zaskoczenie, sądzę że scenarzyści specjalnie ukazują uczucie Eweliny do Maćka, aby widz brał ją pod uwagę jako ewentualnej morderczyni, ale na moje to nie ona
denatka była związana, to by wskazywało na faceta..., może też młoda Molenda jest w to zamieszana jakoś...
Serial jest dobry, poszlaki są, ale nic nie wiadomo, oby trzymał poziom do ostatniego odcinka :)
i tym samym myślałem po pierwszych odcinkach. teraz raczej jakby mniej takie rozwiązanie podejrzewam, ale nie odrzucam całkiem.
Też tak obstawiałam, ale teraz bardziej skłaniam się ku postaci granej przez Cielecką. Swoją drogą to pierwsza jej rola, w której mnie nie wkurza :P
Wedlug mnie odpada - wiedziała, że Asia ma z kimś romans oraz że chce po maturze wyjechać do Barcelony. I że chce zostawić Maćka. Więc jaki miałaby w tym interes? :)