PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 124462
5,6 37 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Kto by się spodziewał,że to właśnie Magda będzie maskotką bosa, taką Halucyną.....Co do 7 odc SPOJLER !!!!!!!!!!!! to w urywkach ukazali,że ów 'Lucek' zrobi jatkę na dachu jakiegoś lokalu mając na muszce Magdę...milion pytań -czemu była laską do'takiego' towarzystwa???

Jeszcze jeden smaczek-gdy Halucyna nalewała drinka Eweli włączyła radio i leciała ta sama nuta co w I sezonie gdy Zawadzki śledził Sebę w klubie nocnym taka charakterystyczna wpada w ucho choć przez krótką chwilę.... zauważył ktoś????

Lucy2202

Ja zauważyłem klasowe zdjęcie na którym jest belfer i walewska - a to przecież niemożliwe. Tak twórcy stracili już kontrolę nad serialem.

Jordan66

Z tym zdjęciem jest ciekawa sprawa. Belfer dostał je w ostatnim odcinku 1. sezonu od uczniów (była na nim Aśka i rzecz jasna nie było Belfra). W zwiastunie wczorajszego odcinka Tymek ma na komputerze dokładnie to samo zdjęcie wraz z wklejonym Belfrem. Natomiast w samym odcinku, na zdjęciu zamiast Aśki widnieje Jowita. Wklejony Zawadzki naprawdę wygląda kiepsko. Całe szczęście, że zauważyli wpadkę i nie dali zdjęcia z Aśką i Belfrem do odcinka.

A Lucek będzie miał na muszce brunetkę - chyba przypadkową klientkę restauracji.

golleador

Czy ja wiem, czy tak dobrze, że nie dali zdjęcia z Asią..wtedy wyszłoby na to, że administratorzy strony/uczniowie dokleili go do pierwotnej fotografii, by w jakiś sposób uhonorować pracę z klasą. A tak mamy trzy różne zdjęcia i ewidentną sprzeczność.

avayne

W sumie taka interpretacja też mogłaby być.