'Przecież oni myją ręce przed myciem rąk' ~burmistrz
'pier****** śledziojady' ~`Kumiński
'Mam syna frajera,żonę dziwkę a córkę psychopatkę'~Grzesiek -przy tych słowach centralnie wyłam ze śmiechu!
- Mam syna frajera, żonę dziwkę i właśnie mi przepadł interes życia - Mogło być gorzej - Gorzej? - Mogłeś mieć raka prostaty
dla mnie to był tekst sezonu
Haha, w tym momencie czekałem na jedno:
- Mam syna frajera, żonę dziwkę, a córkę psychopatkę i właśnie mi przepadł interes życia.
- Zawsze mogło być gorzej.
- Gorzej?
- No, mogłeś mieć drugiego syna pedała. xD
Eeeeee gdzie tam taki 'na luzie' biznesmen wziąłby do siebie odmienną orientację swego pierworodnego :D :D :D Poza tym laluś z CBŚP wcześniej zarekwirował klamkę :) ...
Swoją drogą szkoda,że Sebo nie dał nikomu ze znajomych żadnego sygnału,że kocha inaczej (specjalnie nawet twórcy naprowadzili nas najpierw na filmiku z Asią a potem jak na przyjęciu szeptał czy dotykał kelnerkę,że 'wszystko gra').
Wtedy przekonalibyśmy się jak społeczność reaguje na 'odmianę'....
Kumiński:
- Eh, wszyscy jesteśmy w ciemnej du**e panowie i to przez tych sk***ynów, którzy są przeciwko nam.
- Przez sk***ynów,? Przez jakich sk***ynów,? To nie oni są sk***yni, to my jesteśmy sku***syny. Ludzie skorumpowani. Przez takich jak my ten świat idzie na dno.
- Co Ty bredzisz?
- Tak, Grzesiu, zaje**liśmy to miasto do reszty. Nigdy więcej nie będzie takiej inwestycji jak ta. Ludzie mogli mieć pracę, chodniki mogły być proste. Ku**a wasza mać.
- Płyniemy w tej samej łódce Ryszard, nie zapominaj o tym, dobrze?
- To niech szlag nas trafi razem z tą łódką.
To było rewelacyjne :D Jeszcze bym dodała tekst Rysia do Molendy z chyba 8 odcinka: "A Ty co, oligarcha ku*wa?"
Od)ebałem dwie szmaty co zabiły dziewczynę - Adrian Kuś.
w ogóle teksty Kusia w serialu zdecydowanie najlepsze. :)
*Dzwonek do drzwi*
Molenda: "To pewnie Julka albo Jasiek" (..) OTWARTE !
Wchodzi CBŚP
Inspektor 'Dzień Dobry:)"
Btw wie ktoś jak nazywa się aktor grający kolesia z CBŚ?
Strasznie będę tęsknić za tą zdemolowaną rodziną :D
Przypominają mi się słowa Molendy przy zgarnięciu Julki
'Co jest ku*wa? Zostaw ją przecież to jest dziecko'
(dziecko jak dziecko ale bycie laską gangstera to progres w stronę 'dojrzałości' :D :D
tylko i wyłącznie:
"Ale na szczescie jest ze mna pan z fundacji Wspomoż Ku*wa Konfidenta"
Ja cofałam parę razy i śmiałam się w głos:
- Rysiu, co ty odpie**alasz? 20 min spóźnienia, dobrze, że w dresach nie przyszedłeś.
- zamykałem zaklad do cholery. wystawialem ludzi na l4, księgowość, wszystko. Co ty myslisz, ze to ,,pinć" minut trwa?
- nadal prowadzisz interesy jakby byl '91 ku*wa, budy z zapiekankami.
- oligarcha sie znalazl, ku*wa jego mac.
- cos ty powiedzial..?
- Grzesiek, mozesz miec garnitur za stówkę, ale dalej bedziesz chamem co sprowadza spirytus i odrolnia działki..
Mistrzowsko zagrane :) Uwazam, ze Fabijanski i Damiecki ,,zrobili" ten serial, Pieczynski i aktor grajacy Kuminskiego tez super:)
-