PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 124462
5,6 37 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Nie ma szans, żeby Damięcki był mordercą. Nie po zwiastunie ostatniego odcinka. A co tam widzimy? Że Stuhr jest z nim w komitywie. Da się to zauważyć, i nie chodzi tylko o zbicie piony. Poza tym pokazana scena kolejnego aresztowania również go wyklucza. Na bank nie mielibyśmy go na tacy już w zapowiedzi. Szukamy dalej i czekamy, osobiście wskazuję od początku Mirską. Stuhr gada z jakąś kobietą, której widać tylko włosy. Pasują one do niej (i do Eweliny, ale nie liczę, że to ona będzie zabójcą, ogólnie wykluczam dzieciaki).

ocenił(a) serial na 9
GoldenBoyM

Jaki motyw musiałaby mieć Mirska żeby zabić?
Dla mnie to byłoby ogromne zaskoczenie gdyby okazało się, że to ona jest zabójcą. A jeszcze większym motyw takiego działania.

GoldenBoyM

Jeśli mówisz o zwiastunie 10 odcinka to co prawda widziałem go z 2 razy, ale byłem przekonany, że Stuhr gadał z odwróconą tyłem do kamery Julką.

GoldenBoyM

Właśnie nie koniecznie.
Piszesz o ,,kolejnej scenie w zwiastunie''.
Tak naprawdę nie mamy żadnej pewności że kolejność scen pokazanych w zwiastunie odpowiada ich faktycznej kolejności występowania w odcinku 10. Jest tylko 1 scena jak Grzegorz podaje rękę Pawłowi na deptaku.... ona może być na początku odcinka. Realizatorzy mogą chcieć nas w ten sposób zmylić.
W zapowiedzi widzimy 2 sceny zatrzymania przez CBŚ. W zwiastunie najpierw zatrzymany zostaje Grzegorz a potem Julka. W odcinku może być odwrotnie.