Czy macie już może pomysły dlaczego doszło do takich wydarzeń?Sezon 2 jest znacznie gorszy od 1, ale podoba mi się w nim to, że nie skupiono się na szukaniu kolejnego mordercy , tylko powstało pytanie o przyczynę takich wydarzeń.
Jestem ciekawa wszyscy opinii i pomysłów.Ja osobiście uważam, że kluczową rolę odegrała tu Karolina, była dziewczyna Iwa.Niby skromna dziewczyna, wydaje się pozytywna postacią, ale z drugiej strony zastanawiają drogie broszki czy auto.Czy to prezent od kogoś wpływowego?Iwo mógl wciagnac sie w szeregi preppersow , bo szukał zemsty. Niestety nie wiem do konca jaka rolę odegrali Tymon i Magda. Tymon ewidentnie szuka na kogoś haka, a Magda? Mogła wciągnąć się w to samo towarzystwo co Karolina i być teraz szantazowana
Te postaci są tak bezpłciowe i bez wyrazu że nawet nie pamiętam ich imion, więc mogę jedynie napisać źe to nie ma wszystko sensu.
Mnie zastanawia kto miał być 3 ofiarą, Patryk? Patryk mówił, że nie da się zabić. Co ukrywa Sławek i Szymon. I teraz wyszło, że to Iwo zerwał z Karoliną a nie ona z nim.
Ja myślę, że kluczem do zagadki są małoletni haker oraz Magda. Obstawiam, że ich zaginięcie było związane z jakimś obozem treningowym tych prepersów.
Tak, oni siedzą w tym po same uszy.Z tego co pamiętam, to ich nieobecność byla krótsza niż Iwa, więc moze wcale nie byli ze sobą az tak scisle powiązani. Wiadomo na pewno, że Iwo był w grupie preppersów, ale zagadką pozostaje dlaczego zrobił taką jatkę w szkole. On mogl dolaczyc do trj grupy w ramach odwetu , moze Karolina byla pierwsza osoba , ktora zaczela sie zadawac z tym mafiosem , a on to odkryl.Magda jej pozazdroscila pieniędzy i sama zaczęła się wokół niego kręcić.Nadal niewiadoma jest rola Tymka. On ciągle kombinuje że szkolnym serwerem, może to ma związek że szkoła? A jaka rolę odgrywają jego koledzy z klasy? Chyba tylko Eliza jest nieświadoma, Szymon i Patryk coś jeszcze ukrywają...Już prawie koniec, a człowiek nie ma pomyslow