PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=746188}

Belfer

2016 - 2023
7,8 124 tys. ocen
7,8 10 1 124439
5,6 37 krytyków
Belfer
powrót do forum serialu Belfer

Dialogi w ostatnim odcinku to chyba jakiś mocny żart... W porównianiu do siódmego odcinka, gdzie rzeczywiście brzmiały one naturalnie, tak w odcinku ostatnim wszystko tak jakby w jakimś słabym teatrzyku.
Tak to jest, że każdy ze scenarzystów pisał dialogi dla osobnego odcinka? To by wyjaśniało wielką różnicę jaka jest między tymi dwoma odcinkami. Szkoda, że scenarzysta siódmego odcinka nie pisał dialogów do wszystkich. Z tego co sprawdziłem, to chyba pani Monika Powalisz. Gratulacje, dobra robota!

Apropo "Belfra" - motyw z Karolem, że przez cały sezon gra serdecznego, miłego chłopa, a w ostatnim odcinku zamienia się w roztrzęsionego psychopate - no źle to dla mnie wyglądało. O wiele lepiej by się to prezentowało, gdyby Karol w tym ostatnim odcinku chociaż przypominał tego z całego sezonu. Bo to, że będzie w coś poważniejszego zamieszany, to było widać już w drugim odcinku, jak Iwo tak do niego uporczywie strzelał. A co wy myślicie o tym wszystkim?

CherryCz0pek

Bartłomiej Ignaciuk - odcinki: 1, 6
Monika Powalisz - odcinki: 2, 5, 7
Jakub Żulczyk - odcinki: 3-4, 8

Mnie osobiście bardzo zawiódł Żulczyk.

ocenił(a) serial na 9
golleador

Z początku myslałem, że Bartłomiej Ignaciuk to ten, który prowadzi Turbokozaka w C+ :P Bardzo się pomyliłem :P

CherryCz0pek

Tamten to Bartłomiej Ignacik. :)

CherryCz0pek

Jak kręcili te sceny z ludzkim odbytem w okularach jako fajtłapą to sami nie wiedzieli że zrobią na siłę takie zakończenie gdzie jest master of killers służb specjalnych. Tu logiki nie ma co szukać.