Jezeli ktos jeszcze nie wie wspolpraca Tymka i tego kolesia jest 100% po pierwsze w 3 odcinku bodajze pod koniec jak po Magde przyjechal samochod On przez telefon powiedzial "Wrocil po Nia" logiczne ze mial na mysli tego kolesia, darkweb to jest ciemna strona internetu w ktorej bez problemu mozna kupic bron i inne rzeczy (tak jet rowniez w rzeczywistosci) dziwnym zbiegiem okolicznosic Tymek doskonale sie na tym zna a gosciu handluje bronia chociaz mam przeczucie ze to najmniejszy pikus z jego wybrykow.
Tylko że po Magdę "Halucynę" wrócił właśnie "Lucek" w 3 odcinku. Współpraca to jest ale pomiędzy Magdą i Tymkiem, mi się wydaje że ona wystawiła Tymkowi Ewelinę, zwłaszcza że Ewelina nie musiała stamtąd uciekać nie wydaje mi się że "Lucek" kazałby zabić Ewelinę i to w promieniu 3 km od swojej bazy...
Tylko ze Magda nie jest az taka zla ona sie boi tego ale jest juz w tym za gleboko ewidentnie gdyby chciala zle dla Eweliny to nie wymyslala by planu ucieczki, gdyby ewelina zostala to bylaby tam brutalnie gwalcona na co wskazuje min. cytat "Zalatwilem Ci maly bonus"
A mi się wydaje że ten "plan ucieczki" to było po to żeby dopadł ją Tymek zauważ że oni wymienili się esemesami, Magda odczytała esemesa którego nam nie pokazano powiedziała że musi iść do łazienki, wtedy do Tymka dzwoni telefon i go odbiera.. To mogła dzwonić Magda po to żeby właśnie przyjechał i zabił Eweline. W 1 sezonie było to samo niewinna Ewelinka okazała się być główną przyczyną złych rzeczy może tu taka osobą jest właśnie Magda?
Dodam jeszcze że zauważ że Iwo powiedział "dopadłem 2 z 3" na pewno nie miał na myśli Zawadzkiego, jakby chciał to by go od razu rozwalił on chciał dopaść Karolinę, Karola i pewnie Magdę bo przecież w nią strzelił tylko że w rękę.. w nikogo więcej nie strzelał... "Kiedy przyprowadziłeś tu tego wykręta" czyli Iwo mógł widzieć tam Magdę "Halucynę" no i ciekawostką jest ta sztuka "Balladyny" Iwo wyjątkowo zależało żeby nic nie streszczać "nie iść na skróty"