PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=475236}

Ben 10: Obca potęga

Ben 10: Alien Force
2008 - 2010
6,4 2,2 tys. ocen
6,4 10 1 2168
Ben 10: Obca potęga
powrót do forum serialu Ben 10: Obca potęga

Ogólnie nie przepadam, za Benem 10, a ta wersja jest jeszcze gorsza.
Zauważcie fakt: Jak był odcinek pierwszej serii p.t. "Ken 10", była pokazana przyszłość i syn Bena - Ken, wtedy był też pokazany Kevin - wróg Bena,a w tej serii są przyjaciółmi.
Dla mnie ta część jest bardzo naciągana, i robiona na siłę.

maciej_glowacki1

mi też się nie podoba ta seria i ten wątek!!! poprostu sprzedali się

maciej_glowacki1

Ja także nie przepadam za Benem 10. Ogólnie dla mnie od zawsze była to zwykła robiona na siłę komercja, tak jak niemal wszystko, co teraz nadaje Cartoon Network. Niestety, dla mnie dobre czasy na Cartoon definitywnie się skończyły...

Danielburg

robione na siłe a jak sie nie znasz to nie pisz maciej glo wacki1 3 seria wszystko wyjaśni

ocenił(a) serial na 10
maciej_glowacki1

Matko, wszyscy się czepiacie byle czego, to jest jedna z nielicznych bajek na Cartoon Network, która jest na prawdę dobra. Powiedziałabym, że lepsza od tej pierwszej, bo tutaj dużo się dzieje. Aha, no i pogódźcie się z tym, że dawne bajki już niestety nie wrócą, taka prawda, kiedyś bardzo fajne bajki puszczali w telewizji, a teraz to już trudno jest zrobić coś dobrego, bo serio wiele pomysłów zostało wykorzystane i ciężko wymyślić coś nowego, a Ben 10 Obca potęga jest bardzo pomysłowe, ciekawe i fajnie się ogląda, nie nudzi.

użytkownik usunięty
jennifer55

Ben 10 jest jak Gothic - do trzeciej części coraz lepszy, później to raczej taki mocny średniak, gorszy chyba od jedynki, a piąta (wiem, że nie ma piątego Gothica, ale jest "Upadek Setariff") to już absolutna porażka i upadek.

maciej_glowacki1

Ja tam nawet lubiłam czasem obejrzeć Bena, ale tylko tego pierwszego. Następne są coraz gorsze.

użytkownik usunięty
maciej_glowacki1

To była przyszłość alternatywna, która nie musiała wcale się spełnić. I nie zapominaj o czymś takim jak zdrada.