PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=661656}
5,5 643  oceny
5,5 10 1 643
6,0 2 krytyków
Ben 10: Omniverse
powrót do forum serialu Ben 10: Omniverse

3/10

ocenił(a) serial na 3

Bena 10 uwielbiałem, jeszcze ta Obca Potęga była w miarę fajna, ale to Omniverse to jakieś
nieporozumienie... Co to w ogóle za animacja...

ocenił(a) serial na 7
fiImweb24

Zgadzam sie poprzednie części były dużo fajniejsze... :(

ocenił(a) serial na 8
fiImweb24

Jak przyzwyczaisz się do animacji to Ben 10 Omniverse jest nawet lepszy ;)

W końcu Ben nie chodzi z tą Julią tylko z Ester♥.
Chociaż przyznaję przygody we wcześniejszych edycjach były trochę lepsze i czemu taka niska ocena przecież ten serial jest OK.

użytkownik usunięty
lewandowska2000

Zastanawia mnie fakt czemu Omniverse nie jest powiązany z resztą serii Ben 10 na filmweb.

ocenił(a) serial na 8

Może założyciele o tym zapomnieli?
Na wikipedi i innych źródłach jest powiązanie

ocenił(a) serial na 2
lewandowska2000

kurde, uwielbiałem Ben 10. Potem przyszła obca potęga, któa mimo wszystko była spoko, Ultimate Alien też. Ale to co jest teraz to zupełna porażka. Ben Omniverse po prostu jest beznadziejny.

Po pierwsze grafika - niby zrobiona tak że, niby coś nowego, niby coś fajnego, ale jednak nie.
fabuła - po prostu kiepska, niektórych odcinków równie dobrze mogłoby nie być.
postacie - nowi kosmici, nie wyglądają na herosów tylko na zabawki wyciągnięte z przedszkola, to samo się tyczy wrogów

jednym słowem - klapa...

ocenił(a) serial na 5
jakub_wegrecki

no gorzej jest

ocenił(a) serial na 1
jakub_wegrecki

Grafika słaba, kosmici jak zabawki (z tym kosmitą który wygląda jak napakowany kurczak to przesada), Omnitrix jest kanciasty co wygląda idiotycznie, to sam Ben wygląda głupio do bólu, skóra jest różowata, a oczy nie mają źrenic o Gwen już nie wspomnę, co to kurna jest!? Jest okropna w poprzednich seriach wszyscy wyglądali normalnie i bardziej realistycznie a teraz to jakieś gówno dla 7 latków. Seria której nienawidzę jako wieloletni fan Ben 10.

ocenił(a) serial na 5
fiImweb24

Faktycznie. Większość postaci nie ma powiek. Ostatnio zauważyłem, że oprócz Klasyki, w każdej serii, żadna ludzka postać nie ma paznokci. To jakaś moda?