PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Od 31 marca na polsacie o 16:30 będą leciec Chirurdzy 2:(
Czemu znów przerywają ten serial....Chyba nigdy nie obejrzę go do konca...:/

Klaudiiia

Chyba ze po prostu to bedzie juz koniec 2 serii a 3 sezonu stacja nie ma wykupionego...Szkoda:(

Klaudiiia

Że co???? A to jest pewne?W ogóle skąd wiesz?Może przełożą BH na inną godzinę?Ja chce BH a nie Chirurgów :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( (((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((( ((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

ocenił(a) serial na 9
zaduszka

podobnie jak przerwali Bundych i nadają teraz jakiś debilny polski serial z Przybylską... A już zaczynałem lubic Polsat.

ocenił(a) serial na 9
Klaudiiia

Ale to jest chore!!! Tak jakby ktoś miał chęć oglądać przed kolacją o jakiś operacjach itp... Ja nie wytrzymam!!! Nie cierpię polsatu... A jak przełożą na 10;30 to też po prostu będę zachwycona!!!

Ale mnie wpienili.........

piratka4

Chirurdzy są super! Dobrze, że w końcu wszyscy będą mogli ten serial oglądać o normalnej porze :)

Zobaczycie nie pożałujecie oglądając Chirurgów. Szybko zapomnicie o Beverly Hills - ten serial to już przeszłość, chociaż 18 lat temu lubiłem :P

radzio200

Tak ja tez bardzo lubię Chirurgów.Przestałam oglądac ze względu na późną porę,ale chciałam w koncu obejrzec do konca BH90210.Bo albo puszczaja na takim kanale do którego ja nie mam dostępu albo właśnie przerywają jak na TV4...Jednak wydaje mi sie ze to bedzie koniec 2 serii a 3 nie maja wykupionej,zadna polska stacja.:(:(:(

Klaudiiia

Nie jednak się mylę.Mają wykupiony tylko nastąpiła zmiana emisji...Mi to kompletnie nie pasuje!!Piszy petycję!

ocenił(a) serial na 9
Klaudiiia

Super... Może i chirurdzy nie są źli. Nigdy nie oglądałam, ale komu chce się przed kolacją oglądać o operacjach szczególnie jeśli ma tego w życiu wystarczająco dużo? A Beverly Hills nie puszczają na żadnym innym kanale a są osoby które nigdy nie oglądały a przez te kilka tygodni emisji się w to wciągnęły... A są też tacy co chcą sobie przypomnieć stare czasy...

Skoro musieli puścić Chirurgów to mogli przez 2 dni w tyg. puszczać BH a przez 3 Chirurgów... Albo na odwrót. Przynajmniej ludzie którzy zaczęli oglądać BH mogliby zobaczyć do końca...

radzio200

Tak , bardzo się ciesze , poprostu jestem w niebo wzieta że wreszcie bede mogla ogladac debilnych chirurgow ......Nie cierpie polsatu !!!!!! Jeszcze niedługo pewnie puszczą JOŚ w poniedziałki o 9 rano ......
Ale spoko niech wszystko co dobre przestana emitowac wtedy napewno zyskaja ogromna ogladalnosc .....