z tą Kelly i Dylanem. Brenda lepiej pasowała do niego. Szkoda też że z Dylana zrobili taką świnie.
zgadzam sie :( Brenda&Dylan cudowna para ;** A Kelly tez taka przyjaciolka ;/ Brenda pojechala do Nwoego Yorku to zaciagnela Dylana do lozka .. ;/ Pff ;/
Nie dziwię się że wolał grać z Jennie niż z Shannen :) Podobno się strasznie nie lubili, a Shannen nawet przed scenami z pocałunkiem z Luke'm wcinała czosnek :)
No i co z tego ? Luke jest aktorem i powinnien grac tak jak mu kaza .. a nie sobie zmieniac partnerki jak mu sie podoba . Zreszta przez to zepsul cala postac Dylana ;]
ja też uważam tak jak wy że lepiej było gdy Brenda była z Dylanem. Przecież Kelly do niego nie pasuje!!
i ja sie z wami zgadzam...tzn w tym,ze Brenda bardziej pasuje do Dylana, bo nieogladalam jeszcze odcinkow w ktorych Dylan bedzie z Kelly...ale jezeli naprwde potem oni serial zepsuli to moze nie mam czego zalowc, ze nieobejrze dalej?
W ogóle to pierwsze 4-y sezony są najlepsze.!Shannon odeszła z serialu i wszystko się popsuło!Ja osobiście nie lubię Kelly za to,że związała się z Dylanem...straszny pomysł miał scenarzysta!Nic nie mam przeciwko Kelly@Brendon,ale niestety Jason nie wytrwał do końca serialu i Kelly kończy swoje podboje na Dylanie!Myślę,że wszystko byłoby inaczej gdyby Shan on grała do końca,albo wróciła chociaż na finał serialu!Nie wiem osobiści nic na temat,że Luke i Shannon się nie lubili...
Natomiast napewno Jason i Shannon byli zaręczeni chyba podczas kręcenia pierwszego sezonu,a i Jenni chyba miała romans później z Jasonem....Jak coś wiecie to napiszcie o kulisach serialu!
To plotka że Luke i Shannen sie nie lubili.Luke powiedział w wywiadzie że pracowało mu sie nią dość dobrze i że nawet tęsknił troche za nią jak odeszła.Co nie znaczy że wcale sie nie sprzeczali,to napewno sie zdarzało.
Co do Jasona i Shannen to na swojej stronie Shannen napisała:"I never dated Luke Perry and Jason I can't comment on but I adore him".
Zresztą Jason przyznał sie kiedyś że było coś więcej miedzy nimi niż tylko przyjaźń.Ale nic nie wiem o tym ze byli zareczeni,to bzdura wdl mnie.
Jeżeli chodzi o Jasona i Jennie to o ile wiem nigdy nie mieli ze soba romansu.
a ja tam Brandy nie lubie, od początku wkurza mnie, tej jej fochy rozne, i to jak zawsze zaklada rece na siebie jak sie wkurza. ale nabardziej to zdenerwowal mnie odcinek w ktorym miala ona pretensje do Dylanaze spotyka sie inna dziewczyna mimo ze ze soba nie byli. i tak samo sapała do tej blondynki (nie moge sobie przypomniec imienia teraz ;p),a ta dziewczyna niczemu nie byla winna. a poza tym co z tego ze brala tabletki, to jej sprawa, a Brenda oczywiscie musiala sie wtracac w nie swoje sprawy. nie trawie czegos takiego ;/ co nie zmienia faktu ze sarial jest super :D