PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

B&B

użytkownik usunięty

mam pytanko: dlaczego serialowa Brenda grała tylko do 95' roku
a Brendon do 98'?? inni aktorzy tworzacy ten serial grali aż do końca do ostatniego sezonu! a z tego co pisze na stronie wynika że brenda-Shanen opuścila serial po piątej serii (z resztą jak Carol i James-serialowi rodzice), a Brandon-Jason zagrał ostatni raz w 8 serii (przypominam ze bylo ich 10 sama z resztą oglądałm tylko 4)!

wytłumaczcie mi cos bo tego nie rozumiem, przecierz ten serial bez głównych bohaterów stracił w zasadzie sens ..... ?!

W filwebie jest błąd Shannen opuściła serial po 4 sezonie w 1994 roku.
Shannen miała dość serialu i grania w nim, z drugiej strony producenci mieli też dość jej spóżniania na plan i ekscesów alkoholowo-narkotykowych.

Jason chyba miał dość tej roli, która go szuflatkowała i postanowił poświęcić się innym pasją ( min. wyścigom samochodowym ).

James i Carol opuścili serial po 5 sezonie z przyczyn mi nieznanych. Najprawdopodobniej scenarzyści uznali, że ponieważ główni bohaterowie stali się dorośli i samodzielni ich obecność w serialu jest zbędna.

wolfskin1978

Wszystko sie zgadza,ale co do narkotyków to Shannen mówi że tylko spróbowała,ale nigdy nie miała problemów z nimi,jak to prasa pisała.

użytkownik usunięty
schanet

w zasadzie serial bez głównych bohaterów nie ma już sensu, ale jestem ciekawa kolejnych serii....

użytkownik usunięty

Dokladnie Jason wystapil po raz ostatni w piatym odcinku 9 serii.