PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 25 tys. ocen
7,0 10 1 25499
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

czy ktos wie może, czy w Polsce są dostępne wszystkie sezony na DVD igdzie ich szukać?? Empik??
Z góry dzięki za odp. Dominika

przeglos

Hehe, nie ma dostepnych ich ani w Polsce ani na Swiecie Dominiko. Dopiero na DVD wyszedl 1 i bodajze drugi sezon, byc moze nawet trzeci sie pojawil na gwiazdke 2007. Ale to max co sie pojawilo, pelne 10 sezonow to moze w 2010:)

Z internetu mozna sciagnac juz praktycznie wszystko mam pelnej 1/2/3/4/5/6 sezon po angielsku w 7 brak mi tylko 4 odcinkow z 32 a 8/9/10 to mam z kazdego po jednej trzeciej. Pewno do konca marca pojawi sie calosc. Odcinki sa w super jakosci. Oczywiscie po angielsku ale o to chodzi ...

ocenił(a) serial na 10
asterkey

tak się składa że są wszystkie sezony ale musieliby ci je wysłać do polski, aha uwierz mi taniej nigdzie nie znajdziesz, bo 3 pojedyncze seziny kosztują tyle co 10 :P
https://www.imissmyshow.com/index.php?act=viewProd&productId=2&gclid=COre65fN5JE CFShGEgod025RfQ

ocenił(a) serial na 10
gralu1990

jakiś dziwny link mi wyszedł ten już powinien działać
https://www.imissmyshow.com/index.php?act=viewProd&productId=2

asterkey

dzięki za odp. Jeszcze pomyślęc, co zrobię :)

przeglos

Tak sie sklada, ze NIE JEST TO ORYGINALNE DVD. Sa to sezony zgrywane z TV w swietnej jakosci i zrobione na DVD. Jest to po prostu to samo co juz dostepne jest w internecie. Jeszcze nie wszystko ale niedlugo bedzie calosc.

4 sezon oryginalny wychodzi dopiero 29 kwietnia 2008 roku.

ocenił(a) serial na 10
asterkey

asterkey przeczytaj co napisałaś: Hehe, nie ma dostepnych ich ani w Polsce ani na Swiecie Dominiko. Dopiero na DVD wyszedl 1 i bodajze drugi sezon, byc moze nawet trzeci sie pojawil na gwiazdke 2007

To wyszedł czy nie wyszedł ? bo piszesz że nie ale jednak tak :D:D

_Lennox_

A Tobie proponuje czytac cale wiadomosci i najlepiej caly temat a nie tylko odpowiedz to moze nie bedziesz taki glupio cwany ...

Domonika spytala o WSZYSTKIE SEZONY. Mam nadzieje, ze rozumiesz co to znaczy wszystkie ?

Reszty chyba nie musze tlumaczyc, wierze, ze po namysle dojdziesz do tego sam.