PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Dziecko

ocenił(a) serial na 10

Czyu Brandon i Kelly mieli dziecko? Oglądałam na you tube filmik i tam jest taki moment z dzieckiem ale nie wiem czy dobrze zrozumiałam. To ten filmik http://pl.youtube.com/watch?v=ZhoG1lRU0wk&feature=related

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

a jak myślisz... bo bocian im przyniósł i położył miedzy kapuste :P

ocenił(a) serial na 10
gralu1990

Nie oglądałąm całego zerialu ale to dziecko może miec coś wspólnego z tym:

Odcinek 229:
Kelly znajduje porzucone dziecko w klinice i rozmawia z jego matką, Leanne, która mówi, że nie chce z nim mieć nic wspólnego; Donna próbuje poradzić sobie ze swoim uzależnieniem od proszków przeciw bólowych; Valerie i David mają problemu z intymnością z powodu gwałtu na Val; Steve przypadkiem dostaje list od kobiety (który jest do innego) i zakochuje się w autorce...kiedy idzie się z nią spotkać, nie przyznaje się, że jest kimś innym...

Odcinek 230:
Kelly i Brandon kłócą się, kiedy ten dowiaduję się, że Kelly chce adoptować dziecko Leanne...; Także para gejów jest zainteresowana adopcją; To doprowadza Kelly do wniosku, że to jest dobry pomysł, do kiedy Leanne oznajmia, że chce odzyskać dziecko. Problemy finansowe dotykają The Beverly Beat, więc Steve i Brandon kłócą się o zamieszczenie reklamy papierosów; Steve czuje, że oszukuje Jill i mówi jej, że nie jest tym za kogo się podawał; Obok David wprowadza się stary utalentowany muzyk; Noah pomaga Donnie w szukaniu pracy.

www.seriale.pl - streszczenia wszystkich odcinków ;)