PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25508
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Czy ktoś mógłby mi napisać jak kończy się BH90210? Kogo wybrała Kelly i dlaczego? Z góry dziękuję:)

ocenił(a) serial na 9
Mada_R

Jak nie widziałaś to po co sobie psuć niespodziankę :D ?

W ostatnim odcinku był ślub Donny i Davida.
Kelly wahała się między Dylanem, a Brandonem i miała mnóstwo "przygód" (narkotyki, gwałt, hiv itp.).
Ale na końcu nie wiem z kim była na 100%. Pamiętam, że bała się, że zaszła w ciążę z Brandonem, ale okazało się, że niby nie i potem on wyjechał. Więc chyba nikogo w końcu nie wybrała na poważnie. Ale może się wypowie, ktoś kto lepiej pamięta ;).

sandrula

Na koniec serialu Kelly wybrała Dylan'a

ocenił(a) serial na 9
fuckingtear

Właśnie nie byłam pewna, ale teraz mi trochę świta.
Pamiętam, że się pogodzili, ale chyba nie pokazali dosłownie, że są razem, tylko można było tak wywnioskować :).

użytkownik usunięty
sandrula

Kelly zaszla w ciaze z Brandonem, ale niestety poronila. Natomiast w ostatnim odcinku juz na slubie Donny i Davida, ma miejsce rozmowa miedzy Kelly i Dylanem, nie jestem pewien ale chyba zaczeli rozmawiac o swojej przyszlosci, natomiast dobrze pamietam slowa Kelly: ,,nie chce juz dluzej czekac,, , wiec mozna bylo sie domyslic ze beda razem. Nie musiala dokonywac wyboru miedzy Dylanem a Brandonem,poniewaz Brandon wyjezdza w 5 odcinku 9 sezonu, a w ostatnim odcinku Jason Priestley pojawia sie tylko nagrany na kasetach. W odcinku w ktorym Brandon wyjezdza, mowi Kelly, ze pewnego dnia stanie ona przed slubnym oltarzem z jakas osoba, ale niestety ta osoba nie bedzie on. Moze troszeczke przekrecilem,ale cos takiego zostalo powiedziane. Byl jeszcze Matt, ale ogladajac juz jakis czas temu BH 90210,domyslalem sie ze jesli Brandon wyjechal, to Kelly bedzie z Dylanaem predzej czy pozniej.Moim zdaniem oni mogli jedynie konkurowac o uczucie Kelly.Zycze milego ogladania serialu.

użytkownik usunięty

http://www.youtube.com/watch?v=Mnlqwh4QZXg. Ostatnie chwile z BH 90210