PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Bylam przez rok w Nowym Yorku i tam codziennie o 17:00 lecialy nowe i strare odcinki Beverly Hills, kiedys uwielbialam ogladac ten serial i bardzo mmilkutko bylo znow na nowo przezywac to samo !!!!1Mam nadzije ze za niedlugo w polsiekiej telewizji takze bedziemy mogli ogladac nowe i stare odcinkitego kultowego serialu..POZDRAWIM

użytkownik usunięty
xxxxx_4

Ja rowniez mam nadzieje ze moze niedlugo, ponownie zobaczymy Brandona , Kelly i reszte w telewizji .Pozdrawiam fanów BH90210

widze ze jest coraz wiecej fanow tego serialu oby tak dalej:D:D:D:Dpozdrawiam trzymaj sie cieplo ppapapa

użytkownik usunięty
xxxxx_4

Kiedy tylko pierwszy raz zobaczylem ten serial od razu mi sie spodobal i tak zostalo do dzisiaj. BH90210 forever.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
xxxxx_4

No to mam informację!! Napisałam do TVN meila z prośbą aby rozważyli moją propozycję rozpoczęcia ponownego emitowania serialu. Owszem jeszcze nie odpisali ale zwykle coś takiego to dobry znak!! Co o tym sądzicie??

Lady_Lara_Croft

ale extra czemu ja nie wpadlam na taki pomysl:/zeby do tv napisac ..jesli wyemituja BH90210 to masz postawie ci pwiko..pozdrawiam..:*

użytkownik usunięty
Lady_Lara_Croft

Wiesz,jakis rok temu napisalem maila do Tele Tygodnia( odpowiadaja na swoich lamach na pytania dotyczace emisji roznych seriali) ,jak rowniez do redaktora naczelnego Pilki Noznej( jestem fanem pilkarskim) z pewną sprawa i do tej pory nie otrzymalem odpowiedzi.Wiec czy to jest dobry znak?
Pozdrawiam

Wiesz co czasami tak bywa niesteyy ze media olewjajaaa nas :(:(:(:(...jendak musismy cos zdzialac zeby puscili nasz serialik w tv..:D:D:D:D....pozdrawaimm i sciskam mocno papa:*:*

ocenił(a) serial na 10
xxxxx_4

ja tez chce:):)

ocenił(a) serial na 8
xxxxx_4

Faktycznie by mogli puścić Beverly Hills a nie puszczają na okrągło te brazylijskie tasiemce lub inne badziewia.

ocenił(a) serial na 8
xmaluszekx

Ale jakby się stał cud i by go puścili w TVN to jeszcze trzeba się modlić by był o rozsądnej porze a nie jak kiedyś chyba o 14 po południu. Ale wątpię by wracano do tych seriali. TVN postawił na seriale robione z rozmachem ,nowoczesne i niestety tandetne. Dziś dla telewizji liczą się ciemne masy które nie potrafią dostrzec klimatu, luzu i niepowtarzalności takich seriali jak Beverly Hills, 90210. Czasy się zmieniają. Szkoda tylko ze na gorsze.

kozlowski6

Zpewnoscia jezeli zdecyduja sie na tren serial to pewnie bdzie w chorych godzinach gdize wszyscy beda w szkole na na studiach....:/,,,,ale pomarzyc zawsze mozemy..

ocenił(a) serial na 10
xxxxx_4

I chyba na marzeniach sie skonczy bo na tv nie można liczyć...rany nie widziałam tego serialu tyle lat aż miło było by sobie go ponownie obejrzeć:)

Poison_Girl

polecam sciagnac ze strony
www.torrent-finder.com
i nowe i stare odcinki.
ja mam 3 pierwsze sezony.

ocenił(a) serial na 10
xxxxx_4

Mam genialną wiadomość dla fanow BH!!!!!!!!!
Od 11 czerwca na kanale TV 4 od pon. do czw. o godz. 15:50 rozpocznie sie emisja naszego kochanego serialu od pierwszego odcinka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
informacja zostala oficjalnie potwierdzona

użytkownik usunięty
Lady_Lara_Croft

Bardzo sie ciesze , ze w koncu wyemituja BH 90210, ale najgorsze jest to ze niestety nie bede w stanie go obejrzec, poniewaz koncze prace o 15. 30 czasu angielskiego( 16.30 polskiego czasu.). Pocieszam sie jedynie ze, na szczescie ogladalem wszystkie odcinki Beverly Hills, gdy lecialy na TVN. Najwyrazniej nie bylo mi pisane ponowne obejrzenie serialu, na co bardzo liczylem.Pozdrawiam fanow.

ocenił(a) serial na 10

zawsze zostaje nagrywanie odcinkow:) ja tez nie jestem zadowolona z dej godz bo to koliduje z innym moim serialem ale moze jakos sie to pogodzi :]

użytkownik usunięty
Lady_Lara_Croft

Na szczescie nie bedzie tak zle, zagalopowalem sie piszac ze nie obejrze serialu, mam 1 czasami 2 dni wolnego w tygodniu, wprawdzie to niewiele, ale lepsze to niz nic.Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 8

A mi bardzo pasuje ta pora :) JAk tylko przyjde ze szkoły od razu włączę TV i obejrzę BH90210 tak jak dzisiaj :):):) Poza tym juz niedługo wakacje więc luzik. :):):)

Lady_Lara_Croft

racja!dzisiaj rano widzialam pierwszy odcinek na tv4,ale fajnie sie to ogladalo :D