PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

W miejsce Beverly Hills o 16:30 bedą puszczać Chirurgów! A Beverly bedzie o 10:30 rano. Większośc z nas oglądających ma o tej porze szkołe czyli koniec z oglądaniem tego serialu:(:( A tak bardzo go lubiłam:(

ocenił(a) serial na 9
___Joan___

no cóż... Polsat ma ciekawe pomysły... a może brakowało im oglądalności? Jak chcesz pomóc to możesz napisać wiadomość:) http://www.polsat.com.pl/
Ja napisałam:)

piratka4

heh, ja tez, chyba ze trzy e-miale...moze razem cos zdzialamy...pozdrawiam...

___Joan___

jakie chamstwo co oni sobie myślą uwielbiam ten serial

ocenił(a) serial na 10
___Joan___

A ja mam taki pomysł: Może napisać do nich, aby emitowali odcinki w soboty? Bo wątpię żeby zrezygnowali z Chirurgów :/

ocenił(a) serial na 10
Oldzia_

jenyyyyyyyyyyyyyy no przeciez nie wytrzymam! i kiedy ja teraz ogladne moj ulubiony serial!

przesadzili!

natalia_gl

bez kity to bardzo fajny serial i wciagnął mnei ostatnio a dzis patrze programie i tu mi chirurgów wywalaja. łeeee. i znomu nie bede nic ogladac. tv jest be. aaa beverlihills miał ogladalnosc w stycz i lutym ponad 800 000

ocenił(a) serial na 10
___Joan___

to może powiedźcie komuś kto bedzie mógł o 10:30 oglądac zeby Wam nagrał?!, nie ma sytuacji bez wyjścia, najwazniejsze za serial nie znika!!! a może petycje również pomogą !!! ja oczywiście tez nie jestem zadowolona ze zmieny godziny serialu ale jakoś można temu zaradzic :), pozdrawiam

Brenda_89

Pisałam do polsatu ale wątpie zeby coś zmienili...a moze wie ktoś czy odcinki Beverly hills mozna ściągnąć przez internet albo jakiś program?

___Joan___

no zobaczcie... raczej ten serial ma anty fanów skoro nikt go nie oglądał !!! hahaha !!teraz nikt nie będzie go o 10 oglądał i zdejmą go całkiem !! hahaha !! polsat może i jest jakiś tam ale pod tym względem to moja ulubiona stacja !!

ocenił(a) serial na 9
Phoebe123

Już ci ktoś napisał, że nie będzie się z tobą kłócił. Spadaj bo to nie temat dla ciebie jakbyś nie zauważyła.