W miejsce Beverly Hills o 16:30 bedą puszczać Chirurgów! A Beverly bedzie o 10:30 rano. Większośc z nas oglądających ma o tej porze szkołe czyli koniec z oglądaniem tego serialu:(:( A tak bardzo go lubiłam:(
no cóż... Polsat ma ciekawe pomysły... a może brakowało im oglądalności? Jak chcesz pomóc to możesz napisać wiadomość:) http://www.polsat.com.pl/
Ja napisałam:)
A ja mam taki pomysł: Może napisać do nich, aby emitowali odcinki w soboty? Bo wątpię żeby zrezygnowali z Chirurgów :/
jenyyyyyyyyyyyyyy no przeciez nie wytrzymam! i kiedy ja teraz ogladne moj ulubiony serial!
przesadzili!
bez kity to bardzo fajny serial i wciagnął mnei ostatnio a dzis patrze programie i tu mi chirurgów wywalaja. łeeee. i znomu nie bede nic ogladac. tv jest be. aaa beverlihills miał ogladalnosc w stycz i lutym ponad 800 000
to może powiedźcie komuś kto bedzie mógł o 10:30 oglądac zeby Wam nagrał?!, nie ma sytuacji bez wyjścia, najwazniejsze za serial nie znika!!! a może petycje również pomogą !!! ja oczywiście tez nie jestem zadowolona ze zmieny godziny serialu ale jakoś można temu zaradzic :), pozdrawiam
Pisałam do polsatu ale wątpie zeby coś zmienili...a moze wie ktoś czy odcinki Beverly hills mozna ściągnąć przez internet albo jakiś program?
no zobaczcie... raczej ten serial ma anty fanów skoro nikt go nie oglądał !!! hahaha !!teraz nikt nie będzie go o 10 oglądał i zdejmą go całkiem !! hahaha !! polsat może i jest jakiś tam ale pod tym względem to moja ulubiona stacja !!