PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Pamietam jak ogladalem go 10 lat temu znaczy sledzilem bo moja siostra ogladala mialem wtedy moze 6-8lat zapadl mi taki motyw w glowie ze kolega Davida , Scott popelnil samobojstwo na imprezie strzelajac sobie w glowe z pistoletu , na 2 dzien David prowadzil rozmowe z Brandonem przy wlaczonym mikrofonie i cala szkola slyszalala "ze nie wszyscy sa tacy fajnie jak kelly ,stev , brandon itp.." czy to mniej wiecej tak wygladalo?w ktorym to odcinku jest bo niechcial bym tego przegapic .A i Brenda i kelly pojechaly do paryza zamówiły móżdżek bo nie zznały francuskiego heh.A Brandon myslal ze sie wyprowadza i przespal sie z Andrea w "peach peet" na ladzie :D

Pamietam tez ze rzucali jajkami do samochodow z krzakow jacyc kolesie chyba David z kims hehe. A i jeszcze jedno pamietam jak matka brandy znalazla w koszu testy ciazowe(to bedzie bodajze w któryms z najblizszych odcinkow na tv4) , to mi tez utkwilo w pamieci heh dziwne a co wy pamietacie z tego serialu ?

ciTy

Nie bede Ci opisywala co pamietam.. wybacz.
Jesli to wszystko dzialo sie w jednym odcinku, to byl to odcinek 14. sezonu 2-go [smierc Scotta].

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

"A i jeszcze jedno pamietam jak matka brandy znalazla w koszu testy ciazowe(to bedzie bodajze w któryms z najblizszych odcinkow na tv4) , to mi tez utkwilo w pamieci heh dziwne" - tak, będzie to dokładnie w 23 odcinku, czyli w 1 odcinku drugiej serii. Jeżeli TV4 nic nie pokreci, to odcinek będzie wyemitowany JUTRO ;D

ocenił(a) serial na 10
Taisha

aha i jeszcze jedno do paryża pojechała brenda i donna a nie brenda i kelly ;) a brandon nie przespał się z andreą