W piątek 29 siepnia bedzie wyemitowany ostatni odcinek 5 sezonu bh, w ten oto sposob mozemy pozegnac sie z naszym serialem bo polsat nie wyemituje kolejnego sezonu ....... bez komentarza......
ZAL i znowu koncza na 5 sezonie a jak zaczna puszczac to od 1 sezonu i znowu skoncza na 5 sezonie i tak w kolko....... :/ :(
http://pl.wikipedia.org/wiki/Beverly_Hills_90210 Tu jest napisane ze "Pozostałe sezony wyemituje TVN od przyszłego roku".
Cóż, wikipedii nie zawsze warto ufać, ale miejmy nadzieję, że TVN wyemituje je...
Tvn juz kiedys puszczal BH90210 ale nie wiem czy caly serial czy tylko do serii miejmy nadzieje ze Tvn pomysli o nas i pusci chocby od 1 sezonu chociaz najlepiej to od odcinka na ktorym skonczy Polsat
naszla mnie mysl ze Olsat nie kupil 6 i dalszych sezonow i zal mu kasy wiec Tvn przejmie bo ma 6 i dalsze sezony oby bylo jak mi sie wydaje
W wikipedii jest napisane, że polsat już kończy emisję BH90210 i od nowego roku pozostałe serie ma wyemitować TVN. dziś tak czytałam.
troche beznadziejnie to zrobili,ale tak jak wiekszosc mam nadzieje, ze tvn wykupi kilka sezonów zaczynajac od 6
No to nieźle... ja mogę już się pożegnać z tym znakomitym serialem... nawet jeśli kolejne odcinki wyemituje stacja tvn, której, nawiasem mówiąc, z pewnych względów nie posiadam :/.....żegnaj Beverly hills 90210!!!
czemu w polsce nie mogą puścić czegoś raz od początku do końca? Zawsze muszą przerwać w połowie
tvn ma wykupione sezony chyba nawet wszystkie bo przeciez kiedys emitowal faktycznie ktos zmazal infe o tvn na stronce wikipedi
nie mozecie po prostu napisac, ze sie cieszycie, ze tvn wyemitujr dalsze odc bh? nie wazne czy od 1 sezonu czy od 6, wazne, ze beda. ja sie bardzo ciesze:))) a co do polsatu to .... rzeczywiscie zaczynaja i nie koncza, wiec slabo. a tak na marginesie ciekawe kiedy (i kto) u nas wyemituje nowe 90210? pozdrawiam.
Ja pamietm jak byłam mała wracałam ze szkoły i oglądałam BH te późne(telenowelowe) sezony kiedy połowy obsady już nie było w każdym bądź razie to na pewno leciało na tvn.
bo jak na razie BH90210 leci na tv4 i dziwne by było gdyby na konkurencji leciało to samo.
tez to zauważyłam ze leci chociaż przez pewien czas nie leciał na TV4, wcale by nie było dziwne tylko musiało by lecieć od pierwszej serii