PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25508
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

W piątek 29 siepnia bedzie wyemitowany ostatni odcinek 5 sezonu bh, w ten oto sposob mozemy pozegnac sie z naszym serialem bo polsat nie wyemituje kolejnego sezonu ....... bez komentarza......

katarzyna433

ZAL i znowu koncza na 5 sezonie a jak zaczna puszczac to od 1 sezonu i znowu skoncza na 5 sezonie i tak w kolko....... :/ :(

meredith21

http://pl.wikipedia.org/wiki/Beverly_Hills_90210 Tu jest napisane ze "Pozostałe sezony wyemituje TVN od przyszłego roku".

Konda_man

Cóż, wikipedii nie zawsze warto ufać, ale miejmy nadzieję, że TVN wyemituje je...

Oldzia_

Tvn juz kiedys puszczal BH90210 ale nie wiem czy caly serial czy tylko do serii miejmy nadzieje ze Tvn pomysli o nas i pusci chocby od 1 sezonu chociaz najlepiej to od odcinka na ktorym skonczy Polsat

jago18

naszla mnie mysl ze Olsat nie kupil 6 i dalszych sezonow i zal mu kasy wiec Tvn przejmie bo ma 6 i dalsze sezony oby bylo jak mi sie wydaje

jago18

mam nadzieje ze jakas inna telewizja wszystko jedno jaka posci dalsze sezony bh

Regan_McLeod

W wikipedii jest napisane, że polsat już kończy emisję BH90210 i od nowego roku pozostałe serie ma wyemitować TVN. dziś tak czytałam.

lidziunia24

troche beznadziejnie to zrobili,ale tak jak wiekszosc mam nadzieje, ze tvn wykupi kilka sezonów zaczynajac od 6

Konda_man

No to nieźle... ja mogę już się pożegnać z tym znakomitym serialem... nawet jeśli kolejne odcinki wyemituje stacja tvn, której, nawiasem mówiąc, z pewnych względów nie posiadam :/.....żegnaj Beverly hills 90210!!!

katarzyna433

czemu w polsce nie mogą puścić czegoś raz od początku do końca? Zawsze muszą przerwać w połowie

katarzyna433

a gdzie wam to niby pisze,bo ja nie widze.

cyz

tvn ma wykupione sezony chyba nawet wszystkie bo przeciez kiedys emitowal faktycznie ktos zmazal infe o tvn na stronce wikipedi

katarzyna433

nie mozecie po prostu napisac, ze sie cieszycie, ze tvn wyemitujr dalsze odc bh? nie wazne czy od 1 sezonu czy od 6, wazne, ze beda. ja sie bardzo ciesze:))) a co do polsatu to .... rzeczywiscie zaczynaja i nie koncza, wiec slabo. a tak na marginesie ciekawe kiedy (i kto) u nas wyemituje nowe 90210? pozdrawiam.

ewcia0133

Ja pamietm jak byłam mała wracałam ze szkoły i oglądałam BH te późne(telenowelowe) sezony kiedy połowy obsady już nie było w każdym bądź razie to na pewno leciało na tvn.

Ewelinu

Nowy rok mamy, a Beverly Hills na tvn'ie jak nie było tak nie ma :>

h_anka

No tak ze strony wikipedia znilnala notatka o emitowaniu BH 90210

jago18

bo jak na razie BH90210 leci na tv4 i dziwne by było gdyby na konkurencji leciało to samo.

kleofasa02

tez to zauważyłam ze leci chociaż przez pewien czas nie leciał na TV4, wcale by nie było dziwne tylko musiało by lecieć od pierwszej serii

jago18

wydaje mi się, że TV4 będzie już emitowa BH do końca, fajnie by było bo lubię oglądać ten serial ;)