Ostatnio napisałam meila do TVN w sprawie rozważenia propozycji ponownego emitowania serialu Beverly Hills 90210. Pomyślałam że aby umilić sobie czas czekania na odpis zrobie małą ankietę. Pytanie brzmi tak: Czy chcielibyście aby serial Beverly Hills 90210 zaczęto ponownie nadawać i dlaczego?? Czekam na wasze odpowiedzi!! Niech wiedzą że młodzież też chce mieć co oglądać w telewizji a nie że puszcają jakieś denne telenowele!!Z góry dzięki za odpowiedzi:)
Czesc .....uwazam ze swietne zorbilas ze napisalas do tvn.....miejmy nadizje ze pozytywnie rozpatrza twoja prosbe....:).....odwiedzilam twojego bloga....swiety jest....:]....Jezeli chodiz o aniete to JA BARDZO CHCIALABYM ZEBY NA NOWO LECIAL MOJ ULUBIONY SERIAL.... a dlaczego hmmm....od pierwszych ocinkow wciagnal mnie ten serial ....cos w nim jest takiego ....poporstuu ukazywal probelmy nastolatkow.....zreszzta wszytko w tym serialkiuu jhest the best:P...pozdrawiam..papap
zgadzam się z tobą w 100%. Ten serial rozumie nas lepiej niż rodzice itp wiara. Też mam nadzieję że przyjmą propozycję ale jednego mogą być pewni tak łatwo mnie nie spławią no a teraz już nas;)
dobry pomysł. na pewno dużo ciekawsze niż brazylijskie telenowele ;p
jeszcze przed wejściem na filmweb pomyślałam " fajnie by było, gdyby znowu pokazywali beverly hills..." i myślę, że podobnie myśli bardzo dużo osób.
Ja dziś tez wysłałem e-mail do TVN z prośbą o wznowienie emisji serialu. Myślę ze jeśli wielu ludzi by taka prośbę napisało to by się ugięli i serial by znów można było obejrzeć. Może jak będziecie mieli chwilkę czasu to skrobnijcie cos na ten temat do redakcji.
taaak!! popieram w 100% !! też spróbuję napisać do TVN-u, bo również bardzo bym chciała, aby ten serial znów był emitowany w tv :] rzeczywiście jakby dużo osób zwracało się do nich z taką prośbą, to mogłoby to coś pomóc :)
wlasnie mialam o tym napisac :) wczoraj sie o tym dowiedzialam ze Swiata Seriali