Nie zamierzam ogladac jakiegos durnego Saint Tropez :/ Zna ktos jakis adres, zebysmy mogli wysylac maile z prosbą o powrot Beverly Hills???
wiesz możesz wysyłać petycje ale na ten pomysł wpadło dużo więcej osób niż ty i jak widzisz nic to nie dało ale zawsze warto próbować, wejdź na stronkę tv4 i wejdź w kontakt tam na pewno będzie jakiś adres mailowy bo też wysyłałem maila :]
Ja nie wiem co oni zrobili po prostu taka lipa dali 2 sezony i wszystko.....;/ żenada ja myślałem że będzie 10 serii przecież ten serial nie jest nowy nie stac ich na odcinki czy tylko sie draznią.. Z chęcią sie podpisze o przywrócenie beverly..;p
TV 4 rzucił ochłap BH na wakacje i tyle ;/ Wredne to i bezsensu, ale pod petycją to i ja się podpiszę, może coś pomoże. :(
Też wysłałam meila, to mi odpisali, że stacja posiada tylko 2 sezony zerialu ;/
Tez mi szkoda, ze juz nie puszczaja BH, ale wiecie, ze emitowanie dalszych odc laczy sie z ich wykupieniem, a to chyba jest za drogo jak na TV4... Wiem, ze jeden sezon OTH kosztowal TVN 2 miliony.
hmmm... skoro mówisz że 1 sezon serialu kosztował 2 miliony to rzeczywiście sporo a tv4 nie jest aż tak wielką stacją choćby dlatego że nie każdy ja odbiera, ale coś mi nie pasuje... przecież nikt nigdy nie emituje seriali w wakacje bo jest za mała oglądalność więc skoro serial kosztowałby tyle to nie puszczaliby go gdyby nie mogły sie zwrócić koszta, poza tym nie wierze żeby po takim czasie serial nadal tak dużo kosztował, tak czy siak pewnie tv4 na niego nie stać, jedyne co nam zostaje to chyba tvn bo maja wszystkie sezony, tylko pytanie czy beverly miałoby większą ogladalnosć od jakiejś mariny sraliny, albo prawa pożądania ( zwała), wszystkie stare klepy siedzą bo nie maja co robić i to oglądają, a beverly jest już dość starym serialem i nie każdy by go oglądał, a tak swoją drogą to nigdy nie czaiłem ludzi którzy oglądają brazylijskie seriale. Cóż jedyne co można w tej chwili zrobić to pisać, pisać, pisać i jeszcze raz pisać do tvn żeby wyemitowali ponownie serial
Jak tyle razy powtarzaja odcinki od poczatku, to ludzie tego nie ogladaja, bo juz to widzieli.
Nie wiem czy pierwszy sezon kosztowal 2 miliony, wiem, ze jeden sezon tyle kosztowal:)
hmmm, no nie wiem jak dla ciebie ale dla mnie ten znaczek "1" oznacza jeden a nie pierwszy, a tak ogólnie to może masz racje bo jakby puścili od początku to pewnie nie byłoby zbyt dużego zainteresowania bo przecież niedawno widzieli pełne 2 sezony, ale za to nie każdy ma tv4, no ale gdyby zaczęli od 3 sezonu to pewnie jakaś tam oglądalność by była, tyle ze im pewnie zależy na oglądalności a nie przejęciu wybrańców ( nas , którzy maja tv4) a pewnie nie stanowimy zbyt dużej widowni, kurcze strasznie mi szkoda że nie zobaczę kolejnych odcinków, gdyby były chociaż angielskie napisy a tu totalnie nic , lipa...
Gdyby puscili od 3. sezonu, to duzo osob by nie ogladalo, bo by nie wiedzieli co sie dzieje, jesli nie widzieli pierwszych dwoch sezonow:)
wydaje mi się ze ci którzy chcieli oglądnąć to oglądnęli, nie mając tv4 ściągnęli odcinki z internetu, ale nawet gdyby puścili od pierwszego sezonu sadze że i tak dużo osób oglądałoby od początku, no ale w sumie tak możemy sobie spekulować ale nic nam to nie da, sadzę że i tak tvn nie ma zamiaru puszczać beverly.... a szkoda
to jak szukasz ja znam 5 stron z których można ściągnąć beverly, nawet 4 sezony tyle że 3 i 4ty jest po angielsku wiec nic mi po tym
Hejka, a udało Ci się znaleźć wydania DVD? szukałam w necie ale nie bardzo mi się udało znaleźć coś co łatwo do Polski można sprowadzić.
nie znalazłem na necie nigdzie wydania dvd, ale w czym problem jest tyle dvdconverterów że jest w czym wybierać, choćby winavi, albo bezpłatny albo avi2dvd, jak nie będziesz czegos wiedziała to napisz gg 6863096. ;]
coś z tym trzeba zrobić! oglądałam BH jak miałam 5-6 lat i kochałam to! W wakacje nie było mnie w Polsce więc przegapilam:/ Oglądnęłam tylko jakieś 10 odcinków:/ więc jak mają puszczać to od poczatku;P no i zdecydowanie powinien emitować tvn ...a no i żeby oczywiście były powtórki z rana;p a na jakiej stronie można ściągnąć BH 1 i 2 serie??
napisz do mnie to ci podam stronki skąd można pobrać, bo pewnie jak bym podał to znowu by mnie zablokowali za łamanie regulaminu. Zablokowali moje jakieś 5 postów ;] więc to niezły wynik, moje gg 6863096, jak ktoś ma sezonu od 5-10, nawet pojedyncze odcinki to piszcie też napewno się odwdzięcze. ;]
a tak wogóle czy nie wydaje wam się to dziwne że nie można nigdzie dostać 5tego seoznu przecież beverly było emitowane w kilkudziesięciu krajach, a poza tym magnetwoidy już istniały więc nie wierze że nikt nie zgrywał sobie odcinków z tvn, jeżeli ktoś je ma, a nie wiem jak je zgrać na avi to ja pomoge, a nawet jeżeli ma beverly na video ja jestem bardzo chętny i wdzięczny :D, gg 6863096
jakby ktoś był zainteresowany to już wiem gdzie można dostać wszystkie sezony beverly hills :D:D:D:D:D
no to napisz do mnie jak podam strone to pewnie znowu zablokują mi posta ata wogóle niestety ale te sezony są z niemieckim lektorem o ile wiem, bo jeszcze nie ściagałem tych odcinków, ja znalazlem 2 sezony po polsku i 3 i 4 sezon po angielsku,
jest jeszcze strona http://www.demonoid.com/ i tu można znaleźć 1,2,3 odcinke 5tego sezonu, tylko że musisz mieć już konto na tym portalu bo zrezygnowali z nowych użytkowników, więc jak ktoś ma tam konto to nie da znać i prześle torrenty albo wstawi je gdzieś na internet.
gg 6863096