PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25514
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

1. Kelly Taylor
2. Brenda Walsh
Donna wogóle nie jest fajna ;)

ocenił(a) serial na 10
sarah496

Paopuga hehe zarcik:) 1 Andrea:) puzniej się rozkręci i Brenda fajna ale za bardzo chce sie upodobnic do kelly która tez lubie narazie są kiepskie odcinki ale napewno się rozbrykaja puzniej:)

sarah496

Brenda Walsh zecydowanie! Mówię to nie tylko ze względu na moją smptie do Shannen :D po prostu podoba mi się a postać
I masz racje co do Donny, bardzo jej nie lubie!

ocenił(a) serial na 10
sarah496

Bezapelacyjnie Brenda Walsh :)Była rewelacyjna, szkoda tylko, że poprzez awantury i konflikty jakie powodowała na planie, została wyrzucona z serialu :(

sarah496

a ja najbardziej lubię Brende, potem Donne, Andree, i na samym końcu Kelly. Bo kelly jest za bardzo zarozumiała. A Donna?? One jest tak głupiutka, że aż fajna :PP

sarah496

a ja najbardziej lubię Brende, potem Donne, Andree, i na samym końcu Kelly. Bo kelly jest za bardzo zarozumiała. A Donna?? One jest tak głupiutka, że aż fajna :PP

sarah496

sarah496

sarah496

Wybieram opcję nr. 4 czyli Andree Zuckerman.
Moim zdaniem najfajniejsza - najmądrzejsza - i najprzyjemniejsza, a zaraz po niej oczywiście Bren i Dona, bo Kelly prawdę powiedziawszy jest OK ale juz w późniejszych sezonach.
W ogóle Bv90210 to jest coś...
No ale nie zbaczając z tematu - Andrea zdecydowanie.

ocenił(a) serial na 10
michaki999

Ja najbardziej lubię Brendę i Andreę, potem Donnę (zgadzam się co do niej ze scarlett2 ;D) a Kelly jest głupia i tyle. No to... tyle powiem ;)

ocenił(a) serial na 9
Taisha

hmm mnie tu bardziej chodziło tak jak w sprawie chłopaków która wg was jest najładniejsza bo jeśli chodzi o charakter to Kelly rzeczywiscie najmniej :)

ocenił(a) serial na 10
sarah496

Jakby nie patrzeć to żadna z nich nie jest jakąs pięknościa ;D Ale jak mam stawiac to Andrea bez okularów :)

ocenił(a) serial na 10
force_soul

brenda jest ładna co chcecie kelly też

sarah496

Dla mnie Brenda!!!! a jak jest z Dylanem, to już...:):):) uwielbiam ich!