1. Kelly Taylor
2. Brenda Walsh
Donna wogóle nie jest fajna ;)
Paopuga hehe zarcik:) 1 Andrea:) puzniej się rozkręci i Brenda fajna ale za bardzo chce sie upodobnic do kelly która tez lubie narazie są kiepskie odcinki ale napewno się rozbrykaja puzniej:)
Brenda Walsh zecydowanie! Mówię to nie tylko ze względu na moją smptie do Shannen :D po prostu podoba mi się a postać
I masz racje co do Donny, bardzo jej nie lubie!
Bezapelacyjnie Brenda Walsh :)Była rewelacyjna, szkoda tylko, że poprzez awantury i konflikty jakie powodowała na planie, została wyrzucona z serialu :(
a ja najbardziej lubię Brende, potem Donne, Andree, i na samym końcu Kelly. Bo kelly jest za bardzo zarozumiała. A Donna?? One jest tak głupiutka, że aż fajna :PP
a ja najbardziej lubię Brende, potem Donne, Andree, i na samym końcu Kelly. Bo kelly jest za bardzo zarozumiała. A Donna?? One jest tak głupiutka, że aż fajna :PP
Wybieram opcję nr. 4 czyli Andree Zuckerman.
Moim zdaniem najfajniejsza - najmądrzejsza - i najprzyjemniejsza, a zaraz po niej oczywiście Bren i Dona, bo Kelly prawdę powiedziawszy jest OK ale juz w późniejszych sezonach.
W ogóle Bv90210 to jest coś...
No ale nie zbaczając z tematu - Andrea zdecydowanie.
Ja najbardziej lubię Brendę i Andreę, potem Donnę (zgadzam się co do niej ze scarlett2 ;D) a Kelly jest głupia i tyle. No to... tyle powiem ;)
hmm mnie tu bardziej chodziło tak jak w sprawie chłopaków która wg was jest najładniejsza bo jeśli chodzi o charakter to Kelly rzeczywiscie najmniej :)
Jakby nie patrzeć to żadna z nich nie jest jakąs pięknościa ;D Ale jak mam stawiac to Andrea bez okularów :)