PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

co myślicie o powrocie BH90210? podobno ma powstac nowa wersja;) Możliwe nawet że pojawią sie w niej starzy bohaterowie;) Super by było;) Ja sie nie moge doczekać xD No ale zanim wyemitują u nas w Polsce to ja chyba posiwieje xD

ocenił(a) serial na 10
imagination90

Hehe no ja bym była za , jakby jeszcze puścili po południu a nie o 10
Pzdr:)

imagination90

fajnie by bylo tylko chcialabym obejzec najpierw ta pierwsza serie cala a dopiero potem nowa wersje....a wychodzi na to ze raczej tej pierwszej nie obejze.. ehhhhhhhhhh

anette1992

heh no zgadzam sie z Tobą :/
[za krótki]

imagination90

Nom ja też bym wolała najpierw oglądnąć 1 serie no ale jak nie mogę oglądnąć 1 to może chociaż tą się uda !!
Pozdrawiam ;*

ocenił(a) serial na 9
imagination90

Ja jestem ciekawa jak to wyjdzie :).
I czy ktoś ze starej obsady weźmie udział (chociaż w to wątpię, bo podobno pod koniec już nie chcieli występować i żądali kosmicznych pieniędzy ;) ). W sumie fajnie byłoby zobaczyć rodzeństwo Walshów, albo np. ich daleką rodzinę albo ich dzieci :P.

sandrula

ja w Świecie Seriali czytałam,że Tori Spelling ma wziaść udział i ten aktor co grał Dawida...Austin czy jakoś tak...pisało tam tez cos,że chyba Kelly niebędzie...ooo...mogłaby Brenda wrócić, Brandon, Dylan i reszta ekipy...io i jakby np Dylan znowu był z Brendą...jak to mówia...''stara miłość nierdzewieje...

Ensename373

Super by było no ale nie wiadomo jak będzie ;(

ocenił(a) serial na 10
imagination90

super by było jakby brenda była z dylanem, andrea z brandonem, dona z davidem, kelly ze stevem i ich wszystkich dzieci <333 ale tego się spodziewać akurat nie możemy bo z tego co mi wiadomo, kelly na koniec byla z dylanem a steve z jakąś nową :(

Oldzia_

heh, ale od czego są scenarzyści...z tego co sie orientuję to na końcu niebyło wyzaźnie powiedziane,że Kelly do końca będzie z Dylanem...wiec moze jakies mimnimalne szanse są,aby on był w nowych odcinkach z Brenda...

Ensename373

właśnie teraz sie dowiedziałam ze Jannie Garth czyli serialowa Kelly ma wystapić w nowej wersji;) Ehhh i czy ja wiem czy ją chce oglądać po tej historii z dylanem.......

imagination90

to było do przewidzenia,że Genni się zgodzi wystąpić, bo ona nigdzie ostatnio nie grała i chciała wrócić do TV!ja chcę żeby Shanen wystąpiła, ale ona jest uparta i są raczej małe szanse:(ale można do niej pisać e-maile z prośbą na jej oficjalna stronę internetową-podobno ją odwiedza:)co Wy na to?

agatka_niunia_2

słuchajcie mam newsy!!! Dziś zakupiłam gazetę Świat Seriali i jest tam dużo informacji na temat nowej wersji BH90210. Więc tak dnia 17 maja 2010 roku wystąpią w odcinku specjalnym "BH90210 10 years later" starzy bohaterzy, ale nie wiadomo co z Brendą i Dylanem :( a ogólnie w nowym serialu będziemy mogli zobaczyć dzieci Donny i Davida, czyli ich syna Maxa Silvera i chyba kogoś jeszcze xD oczywiście pojawi się też córka Andrei Zuckerman i Jessiego - Hannah. Dylanem XXI wieku będzie - Dustin Milligan a Kelly będzie grała AnnaLynne McCord. Oczywiście będą mieli w serialu inne imiona i nazwiska, czyli amant będzie się nazywał w serialu Ethan Ward a bogata blondynka Naomi Bennett. Na początku Dustin miał zagrać Dixona Millsa, czyli bohatera podobnego do Brandona, ale wyszło, że będzie Dylanem XXI wieku :) Producenci uchylili rąbka tajemnicy, że syn Donny i Davida (Max) będzie w konflikcie z Ethan (Dylan), a ich sporem okaże się być siostra Dixona (Brandon) - Annie. Oczywiście producentom zależy, żeby do serialu wróciły 3 postacie, czyli Brenda, Kelly i Dylan (stara ekipa), ale jak na razie ani Shannen ani Luke nie wyrazili nawet zgodny na udział w gościnnym odc, a co dopiero w serialu!!! Udział Jennie jest pod znakiem zapytania, ale być może słynna Kelly Taylor powróci na ekrany naszych telewizorów za 2 lata :)

misia1411

http://film.interia.pl/telewizja/seriale/news/wraca-do-beverly-hills-90210,11088 23

Tutaj pisze, że Jennie Garth będzie grała gościnnie szkolnego psychologa w West Beverly High.

Melanie_31

własnie przeczytałam,że Shannen Doherty, Tori Spelling i Jennie Garth potwierdziły juz to, że wezma udział w nowej serii Beverly Hills, ale nie wiem czy to prawda:(

agnes19

a gdzie to wyczytałaś?byłoby super!szczególnie gdyby Shannen była:)odp

agatka_niunia_2

na pudelek.pl właśnie dlatego nie wiem czy to prawda, bo tam duzo plotek jest, no ale naprawde fajnie by było gdyby znowu zagrała:)

agnes19

Gdyby to była prawda że Shannen wraca to by pisało pewnie na jej stronie i na innych forach.A tam cisza.
Ale fajnie by było jakby zrobiła to dla fanów.Tak samo jak w reunion gdzie też wystąpiła ze względu na fanów.

ocenił(a) serial na 10
schanet

http://www.pudelek.pl/artykul/10125/tori_zagra_w_nowym_beverly_hills_90210/