Zauważyliście, że na TV4 puszczają odc. nie po kolei?? Np. wczorajszy odc. powinien być dziś, a dzisiejszy wczoraj...
Czy ktoś jednak twierdzi, że dobrze je wyemitowali?? :)
Dokładnie na to samo zwróciłam dziś uwagę! I widzę że nie tylko ja :))))
Tylko nie wiem czy oni tylko te dwa zamienili czy po prostu puszczaja jak im się podoba :P Może myśleli że nikt się nie zorientuje, bo w końcu generalnie każdy odcinek jest o czymś innym ;) A tu peszek, bo akurat w tych dwóch ważna jest chronologia.
Dołączam się do waszych wypowiedzi też dziś to zauważyłam podczas oglądania serialu ;) wypadało by jednak puszczać po kolei :P :P
ja teźż zauważyłam. w końcu we wczorajszym odcinku brenda powiedziała brendonowi, że sypia z dylanem, a w dzisiejszym przeżyli swój pierwszy raz. miejmy nadzieję, że teraz już będzie po kolei
zgadzam się ze wszystkimi :). Ale to chyba nie pierwszy raz... Pamiętacie ten odcinek kiedy Brenda pomyliła hotele ( miała się spotkac z Dylanem), i musiała nocować w pomieszczeniu gospodarczym, a potem myślała, że Dylan ją zdradził z taką dziewczyną?? ;). Nie pamiętam w jakim dniu dokładnie było to emitowane. ale pamiętam, ze we wszytskich gazetach i streszczeniach właśnie to było opisane na ten dzień. a wyemitowali odc. o tym jak ta dziewczyna, latynoska przyjeżdża do nich, jako krewna ich służącej a tak naprawdę jest świadkiem koronnym w jakiejś sprawie... :)
Dokładnie mam takie samo uczucie ale jednak myślałem, żeby go nie upubliczniać bo co jeśli to jakaś (moja) choroba ? Nie no ale własnie też mi się tak wydaje, że trochę popieprzyli....
Szkoda ale jednocześnie dobrze przynajmniej, że emitują :D
Wie ktoś jakie są losy kolejnych sezonów w TV4 (w sensie czy będą emitowane) ?
nie mam zielonego pojęcia, ale mam nadzieję, że wyemitują to do ostatniego odcinka, bo innaczej to byłoby beznadziejnie :/
TAK TV4 żLE PUSZCZA TE ODCINKI POWINNY ONE WYGLąDAć TAK
S01E01 i S01E02 TO JEST 1 ODCINEK
S01E03 TO JEST 2 ODCINEK
S01E04 TO JEST 3 ODCINEK
S01E05 TO JEST 5 ODCINEK
S01E06 TO JEST 4 ODCINEK
S01E07 TO JEST 6 ODCINEK
S01E08 TO JEST 7 ODCINEK
S01E09 TO JEST 8 ODCINEK
S01E10 TO JEST 9 ODCINEK
S01E11 TO JEST 10 ODCINEK
S01E12 TO JEST 11 ODCINEK
S01E13 TO JEST 12 ODCINEK
S01E14 TO JEST 13 ODCINEK
S01E15 TO JEST 16 ODCINEK
S01E16 TO JEST 14 ODCINEK
S01E17 TO JEST 15 ODCINEK
S01E18 TO JEST 17 ODCINEK
S01E19 TO JEST 18 ODCINEK
S01E20 TO JEST 19 ODCINEK
S01E21 TO JEST 20 ODCINEK
S01E22 TO JEST 21 ODCINEK
S01E23 TO JEST 22 ODCINEK
hehehe tez się zastanawiałam co jest grane, gdy we wtorkowym odcinku Brenda powiedziała, że sypia z Dylanem od trzech tygodni a w środę, w następnym odcinku, był dopiero jej pierwszy raz z Dylanem :lol:
Mnie bardziej niż chronologia i częstotliwość wspólnych nocy Brendy i Dylana zdziwiło to, że najpierw emitują odcinek, który najwyraźniej jest zakoczeniem pierwszego sezonu, a po tym bal...
No cóż - powinno być na odwrót :P
W ogóle wchodzę na imdb żeby ściągnąć nazwe dla każdego odcinka i czytając opis dajmy na to odcinka szesnastego, ten pasuje do 14...
Dziwna sytuacja ale przynajmniej emitują serial i nie lecą w ch..... jak inne stacje. Pozdrowienia dla TeFałEn
Heh.. ja także zauważyłam :p a tak w ogóle to Dylan bedzie później z Kelly? I czy go zastrzelą? Bo ja to tego za bardzo nie pamiętam, a wydaje mi sie ze Dylan umrze.
nie, bądź pewna, ze Dylan nie umrze :)może coś Ci się pomyliło ze Scott'em, który w 14 odc. II sezonu poełni samobójstwo? Dylanana nie będzie po prostu w latach 1995 - 1998, ale potem wróci i będzie co do ostatniego odcinka. ale z kim ostatecznie będzie to nie wiem :P.