Mam wielka prośbę do Was, może ktos zna tytuł, bądz wykonawce pioseneczki, która wykonywała Emilli razem z Brenda Kelly i Doną na rozpoczęciu szkoły... Plisssss pomózcie! Bardzo ładna jest ta pioseneczka, a dziewczyny bardzo ładnie tańczyły :) Z góry wielkie dzięki.
Gloria Gaynor?! Skad wzielas/es taki pomysl?! Przeciez to bylo cos w stylu dum-dubi-dubi-du-dum-da ;), w zyciu to nie byla Gloria Gaynor!
Ta pioseneczka to: " Breaking Up Is Hard To Do" orginalne wykonanie Neil Sedaka. Pozdrowionka dla wszystkich fanów!
o Wielkie dzieki "Nicolas7" za podanie tytuły tej piosenki, bo ja tez ja szukałem, a siocha to jest posrana na punkcie tej piosenki, ale fajnie brzmi w wykonaniu Cherry Lips!!! POLECAM wszystkim fanom B.H. 90210 ta pioseneczke właśnie w jej wykonaniu! Słuchaj "Nicolas7" masz u mnie dużego browca za podanie tytułu tej piosenki! Odezwij sie do mnie na maila yaroz@wp.pl musimy sie spotkać kiedys i porozmawiać przy browcu. Dzieki raz jeszcze. Pozdrawiam wszystkich wielbicieli tego serialu!