Nie oglądałem tej wersji Beverly Hills ale oglądam nową 90210 i chciałem się coś dowiedzieć o starszej wersji ! Mam parę pytań proszę o pomoc !
1) Czy Brenda grała tylko w pierwszych sezonach ? Jeśli tak to dlaczego ?
2) Brenda czy Kelly będzie z Dylanem ?
3) Jakie są końcowe pary ?
Proszę odpowiedzcie ;]
1) grającą ją shannen doherty wyżucono z obsady(mówiono też że pokłuciła sie z jennie garth)
2) nigdy niewidziałem zakończenia serialu ale jeśli brenda wyjachała to raczej kelly a przecież w nowej wersji kelly ma dzieco z dylanem
3) wiem jedynie ze donna i david wezmą ślub
Aha czyli Brenda wyjechała... I dlatego nie było juz jej w serialu :) A wiecie jaki był serialowy powód jej wyjazdu ?? I czy to ona czy Kelly będzię z Dylanem ??
Kelly będzie z Dylanem w ostatnim odcinku 10 sezonu (czyli ostatniego). A Brenda wyjechała w ostatnim odcinku 4 sezonu do Anglii na studia.
Aha czyli Brenda wyjechała i już nigdy nie wróciła mimo tego , ze kochała sie z Dylanem ?? A z kim będzie Andrea i Brandon ??
andrea z tym meksykanczykiem,z ktorym ma córke-pojawia sie w nowej serii jako dziennikarka w gazetce szkolnej(teraz to raczej telewizja)
zadziwiajace podobienstwo do matki,ktora tez byla dziennikarka.
Nie pasuje mi ze jej córka chodzi do liceum urodziła sie bodajrze w 4 sezonie,Silver w drugim a i tak jest w 1 klasie?
No prawda! Chyba się jakoś pomylili z naszą Andrea i jej córką :) Ale powiedzcie mi co z Brendą ? Mimo tego , ze kochała Dylana to wyjechała na studia ??
O ile dobrze pamietam ale nie mam 100% pewnosci to Kelly zaczal sie podobac Dylan. Brenda sie rozstala z nim. Lecz potem obie walczyly o niego. Dylan wybral Kelly. Ale jak sie pozniej okazalo, on rowniez kochal Brende, bo gdy mu powiedziala ze wyjezdza to nie chcial jej "puscic" I sie calowali.
*sorry ze nie mam polskich znakow ale mi sie pokielbasila klawiatura ^^
Juz wiem dlaczego rozstal sie z Brenda, bo zdradzil ja z Kelly...
No bez komentarza.
To juz wszystko z mojej strony.
Dokładnie,
zdradził ja w lato 92'
kiedy to Donna i Brenda
wyjechały na wakacje do Paryża.
Uwielbiam ten moment kiedy mówia o zdradzie Brendzie;)
A więc tak Brenda była z Dylanem ale z początku jej rodzicom nie podobał się ten związek bo jak wiadomo z Dylana był niezły łotr czy jak to tam nazwać ale że się oboje bardzo kochali to nadal byli razem. Potem wiem że było coś takiego że Brendzie zabroniono spotykania się z Dylanem ale miłość była silniejsza, potem Dylan zdradził ją z Kelly( nie jestem pewna czy Brenda też nie romansowała podczas wyjazdu do Paryża coś mi świta że coś takiego się wydarzyło) kiedy Brenda sie o tym dowiedziała była załamana i nie chciała ani Dylana ani Kelly znać zawiodła się na przyjaciółce... Po zakończeniu roku jakoś chyba podjęła decyzje o wyjeździe na studia do Anglii do szkoły aktorskiej, ponieważ o ile pamięć mnie nie myli brała w Liceum udział w jakiś przedstawieniach i nauczyciel powiedział że ma ogromny talent i właśnie podsunął jej pomysł studiów w Anglii. ( Shannen czyli Brenda została podobno wyrzucona z serialu za kłótnie z Tori Spelling bo jej tatuś w końcu był reżyserem oraz za ciągłe strojenie fochów ale jak było naprawdę to nie wiadomo) Potem Kelly była z Dylanem ale pomiędzy nimi zaczęło się powoli psuć, okazało się że Brandon czuł coś do Kelly i zaprosił ją na wspólny wyjazd ponieważ jechał na jakąś konferencję i musiał mieć osobę towarzyszącą Dylan się na to zgodził a Kelly i Brandon się tam całowali, potem Brandon wyjechał do Waszyngtonu Kelly w międzyczasie zerwała z Dylanem, Pojechała do Brandona i spędzili razem noc, od tego czasu byli parą przez kilka dobrych sezonów, mówiono że to idealna para oczywiście mieli dużo wzlotów i upadków ale się kochali, nawet prawie doszło do ich ślubu jednak w pewnym momencie zrezygnowali i się rozstali, potem Brandon wyjechał z jakąś nową dziewczyną a Kelly była zazdrosna i zrozpaczona... Ostatniego sezonu nie widziałam ale myślę że była z Dylanem,