PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

BH90210 to jedyny serial, który nieoglądałam od początku(bo od 7odc) i jedyny, który tak naprawdę mi sie spodobał...wcześniej po jakimś czasie przestałam oglądać Pogodę na miłość i Jezioro marzeń...Obejrzałam pierwszy odc Życia na fali i gdy pokazali napisy uświadomiłam sobie,że nie umiem tego oglądać...natomiast BH90210 ujęło mnie...może i jest troche przesłodony, ale większość seriali bez lukru nieistniałaby...ja już napisałam 3e-maile do Polsatu...w każdym przedstawiłam inny powód, dla którego powinni BH90210 puszczać o 16.50 a nie o 10.30...może papyguję ale.......piszcie na http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact ...niedawno przeczytałam 6książek BH90210...większość z nich już wyemitowano...w poniedziałek pokażą odcinek, który w ksiażce mnie zainrtygował...i to bardzo...niestety niedane mi go obejrzeć, ponieważ Polsatowi ubzdurało sie, ze puszczajac Chirurgów w porze. w której zazwyczaj jadam kolacje zaostrzą widzom apetyt...zróbmy coś,żeby od natępnego poniedziałku BH90210 leciało o godzinie 16.50...jeżeli nie codziennie to przynajmniej 2-3 razy w tygodniu...
pozdrawiam

Ensename373

Masz rację, to jeden z nielicznych seriali, które tak prypadły mi do gustu. Ja też już do nich napisałam... Miejmy nadzieję, że uda się nam ich przekonać i zwrócą nam serial...

Ania0393

ja tez do nich napisałam z prosba zeby dawali go choc dwa razy w tygodniu zamiast chirurgów melia wysłałam w niedziele i do dzis zadnej odpowiedzi :((( oni chyba chca wykonczyc ten serial a ja jestem zmartwiona bo znowu ogladne 2 pierwsze sezony a potem klapa czy nigdy niebedzie mi dane zobaczyc tego serialu do konca

ocenił(a) serial na 9
rawka

No ja też napisałam. Też mi nie odpisali... Po prostu o 10:30 w szkole idę na świetlicę i włączam Polsat...:/:/:/:/:/:/:/:/:/

piratka4

odpisali mi wczoraj...tzn taka kobieta,ze te maile co im wyslalismy trafia do zarzadu, bo to on decyduje o emisji itd...jest szansa...

Ensename373

mam nadzieje że to zmienią bo to jest najlepszy serial ja też wysłałam 3e-maile i też nie odpisali kurcze no