PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

I w ten oto sposób możemy pogratulować Polsat'owi za zmianę emisji. Od 31 marca odcinki będą emitowane o 10:30, więc w moim przypadku będę oglądała mój ulubiony serial tylko w piątki :((((((

ocenił(a) serial na 9
zaduszka

Chyba żartujesz??Czy oni w tym polsacie powariowali!!! Ja wtedy raczej mam marne szanse żeby go obejrzeć!!! Jak na jego miejsce puszą jakiś debilny serial polski to chyba mnie coś trafi!

piratka4

No to ja chyba bardzo podziękuje polsatowi za oglądanie bo wtedy będę w szkole.Napiszmy petycję do stacji.Ja chce BH90210 o ludzkiej porze!!!

ocenił(a) serial na 10
Klaudiiia

No oni to są chyba jacyś nienormalni. Przecież o tej porze to większość ludzi jest w szkole albo w pracy. O tej godzinie to ja tez nie będę w stanie oglądać.

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

No dokładnie. Mogli zastosować jakieś inne rozwiązanie typu przez 2 dni w tyg puszczać BH a przez 3 Chirurgów... W ten sposób jest bez sensu. Po co w ogóle zaczynali emisję?

zaduszka

chyba ,że jak wyemitują cały drugi sezon chirurgów to BH wróci o 16.30..... miejmy taką nadzieję....

zaduszka

raczej nie bo na polsat ma 3 sezony chirurgów. I za niedługo 4 :)

radzio200

heh,mamy dwa rozwiazania...piszemy petycje do Polsatu,zeby BH90210 byl puszczany od poniedzialku do piatku o 16.50(no ewentualnie na zmiane z Chirurgami) albo w szkolach zakupujemy jakies duze telewizory plazmowe i o 10.30 wszyscy jak jedna wielka rodzina zasiadamy np na sali gimnastycznej i ogladamy BH90210...
P.S.to co obecnie robi Polsat jest zalosne...nie mam nic do Chirurgow ale przeginaja...
pozdrawiam;*

ocenił(a) serial na 10
zaduszka

no comment, skoro mieli przerwac to po co dają wogle, bo przeciez o takiej poze to nikt nie bedzie oglądac ...

Brenda_89

wysyłajcie listy z prosba a dawanie na przemian serialu Chirurdzy i Beverly moze to cos da tu macie link http://www.polsat.com.pl/index.php?location=contact jak sie skontaktowac z polsatem ja tak zrobiłam

ocenił(a) serial na 9
rawka

Dobry pomysł. Może coś zdziałamy w co wątpię:) Mogą jak dla mnie puszczać tylko 2 razy w tyg. byle tylko nie dawali na 10:30....;/

ocenił(a) serial na 9
piratka4

A no i ja oczywiście piszę tę wiadomość:) I proponuję aby każdy tak zrobił kto ogląda ten serial w tej chwili na Polsacie:) Nie bójmy się ich:) W końcu to my jesteśmy widzami:D

zaduszka

No to super teraz będe mogła oglądać Beverly Hills tylko jak będe chora ;/

zaduszka

Ja też..................

ocenił(a) serial na 10
xDDDDD

a ja nagrywam sobie odcinki na dysk :D

Dylan_McKay

droga Ervino, a w jaki sposob sobie nagrywasz? z neta sciagnac sie nie da :/

ocenił(a) serial na 10
dorota_1290

Szukalem w necie ale nic nie znalazlem wiec postanowilem nagrywac wszystkie odcinki ktore sa emitowane o 10:30 , a dysk to w telewizorze :D

zaduszka

Jak można tak pouczający i fajny serial zamienić z takim dnem jak "I kto tu rządzi" Przecież rzadko kto lubi ten serial, a już z 4 raz puszczają od nowa, no żenada po prostu ;/