hej chciałam wiedziec jak się kończy Beverly Hills, 90210 bo jak leciał to byłam troszke małym bajtlem więc mnie to nie interesowało no i dopiero teraz zaczełam oglądac ale niestety zmienili godziny i nie mam zabardzo mozliwosci. byłabym wdzieczna jak by mnie ktos poinformował kto jest z kim i dlaczego:)z gory wilelki dzieki :)papa
Kelly&Dylan <333 Moja ulubiona para ;**
Donna&David
Steve z jaka chinka :P Nie pamietam imienia
Andrea bedzie miała meza i corke ;)
A Brenda , Brandon i ich rodzice wyjada ;P
zgadzam się,czytałam gdzieś że miał być finał Brenda Dylan i próbowano namówić Shannen aby wróciła na ostatni odcinek,ale ponieważ ona już do serialu nie wróciła,tak sie nie stało.I tylko dlatego Dylan był z Kelly.
Pewnie Brendon byłby z Kelly na końcu,ale Jason kręcił wtedy jakiś film w Anglii i nie nie mógł przyjechać.
No i głupio,bo serial zaczyna sie o rodzinie Walshow,a kończy bez nich.
Ostatni odcinek to rozczarowanie.
masz całkowitą rację.w ogóle to ten finał taki trochę niejasny- tzn, Kelly nie wzięła ślubu z Dylanem, także jakby coś wyszło z nową wersją to mogą kombinować.pod warunkiem że ktoś ze starej ekipy zgodzi się zagrać- mam nadzieję że tak. w końcu aktorzy występujący w Beverly nie odnieśli jakiś wielkich sukcesów więc może przyda im się angaż?:)ale to jeszcze nic pewnego
Nieh mi ktos wytlumaczy dlaczego Kelly poderwala Dylana wiem ze Brenda byla wtedy we Francji i tez nei byla wierna Dylanowi ale mnie osobiscie bardziej sie podobala Brenda i Dylan Kely i np Stev andrea i brendon, donna i david
w piatej seri dylan jest strasznie sexy wogole chyba najbardziej sexowny ze wszystkich chlopakow no w trojce mieszcz sie jeszcze brandon i david
To raczej Dylan poderwal kelly ;] Ona probowala sie opszec mu i mowila ze zalezy jej na przyjazni z Brenda . No ale wiecie jaki jest Dylan ;/
I to wlasnie ne Kelly go poderwala tylko on ja ;/
Nie rób z Kelly takiej świętej,ona też maczała w tym palce.Kelly też podrywała Dylana,mowiła"chciałam cie tylko zobaczyć",no oczywiście.
No i ukrywała przed Brendą że to z nią ją Dylan zdradzał kiedy ta była w Paryżu.
No ale powiedziala Dylanowi , ze nie chce zranic brendy
A on dalej sie podwalal ;/
Kelly nie ejst swieta , ale nie nalezy zrzucac calej winy nia nia ;] Cała trójka jest winna ;]
Nie chce zranić Brendy,ale i tak do Dylana przychodzi.
Nie zrzucam całej winy na nią.Najbardziej winny jest Dylan,potem Kelly,Brenda najmniej.
Moim zdaniem Dylan bardziej pasował do Brendy!no i ile wspólnie przeżyli...Ciężko jest się później przyzwyczaić oglądając serial,że Kelly jest z Dylanem.Moim zdaniem to ona idealnie do Brandona pasuje!Gdyby Shannon nie odeszła to napewno Brenda i Dylan byliby razem!a tak to oglądać się tego nie chce...
ale jak sie nie myle to jestesmy na roku 1993 a Brenda tz Sharon odeszla w 1995 iwc cos juz wczesniej sie musialo dziac Dylan jest najbradziej winny bo nie mogl sie zdecydowac czy Kelly i Brende kocha Brenda jest winna bo poznala Rica czy jak mu tam a Kelly tylko skorzystala z okazji ze Dylan jest wolny bo Bren wyjechala
Shannen odeszła w 1994-grała 4 sezony, pewnie gdyby nie odeszła z serialu to znowu byłaby z Dylanem.pamiętacie jak kończy się 4 sezon?Brenda mówi do Dylana że jak wróci z Londynu to może spróbują od nowa...ale nie wróciła!
Jak Brenda wyjechała to Dylan wciąż był chłopakiem Brendy,więc jaki wolny.
Z tym Rickiem to nic takiego tam nie było,spotkała sie z nim 2,3 razy i to wszystko.Zreszta ona mówiła o wszystkiem Dylanowi,była z nim szczera w przeciwieństwie do Dylana i Kelly.
Podobno Shannen nakręciła sceny do 5 sezonu,są nawet zdjecia jej z Dylanem,że niby są razem,ale niestety Shannen odeszła i nic z tego nie wyszło.
wielka szkoda.jak oglądałam o niej bibliograficzne nagranie to podobno ona dowiedziała się w ostatniej chwili,że nie przedłużą z nią umowy...a fanom się to nie podobało że Kelly i Dylan są razem!
To nie było całkiem tak.Ona mówiła wiele razy że miala dość serialu,tak samo jak A.Spelling miał dość jej i poprosiła Spellinga aby pozwolił jej odejść.Ale faktem jest ze cała ekipa chciala jej sie pozbyć bo przez jej kilkugodzinne spóźnianie mieli duże problemy.
No niestety ale to Shannen wszystko zepsuła.Tak to wygląda.
Zgadzam sie że Brenda i Dylan mieli więcej fanów.
chyba nie do końca masz rację!Jason Prestley w wywiadzie na youtub- możesz obejrzeć mówi że Shannen dobrze zniosła "wywalenie" ją z serialu, chociaż dodaje później, że była smutna. A sama Shannen mówi że przez miesiąc jeździła po Europie po odejściu z serialu zastanawiając się co dalej.Napewno durzo było jej winny w tym, że musiała odejść, ale faktem jest że miała wielu fanów którzy liczyli do końca na jej powrót!
Widziałam już to.Nie wiem,nikt chyba nie wie jak to naprawde było.Może w tym programie nie wszystko powiedzieli.
Ja tą wypowiedź Shannen znalazłam na jej stronie na imdb,tam gdzie pisze trivia.Możesz zobaczyć.
Wiem też że jak Shannen odeszła to mówiła że już nigdy w serialu nie wystąpi,nawet gościnnie.
jak możesz podaj mi cały adres jej strony - chętnie poczytam co tam pisze.A o tym że nigdy nie wystąpi już w Beverly też słyszałam
wejdź na imdb.com,wpisz w wyszukiwarke shannen i sie pokaże jej strona.Wejdź w trivie,i jej wypowiedź jest w personal quotes.
A ja sie z wami nie zgodzie wkrotce zaczna sie zdjecia do nowej seri BH9021 jak nie wierzycie to wejdzcie na pudelka
poczytałam sobie na tej stronie i sie sporo dowiedziałam. Miałaś rację Shanet ,że w piątym sezonie Brenda i Dylan mieli wrócić do siebie...bo pomysł na zerwanie Dylana i Brendy zaproponował Luke - uważał że postać Dylana będzie ciekawsza - producenci się zgodzili ale cały czas planowali że Brenda i Dylan i tak do siebie wrócą!plany pokrzyżowały się kiedy Shannen odeszła a rok później Luke.Także Aron Speling w 1998 zastanawiał się nad powrotem Shannen bo Luke po sporej podwyżce postanowił wrócić do serialu, Shannen była jednak nieugięta i na finał nawet nie zgodziła sie wystąpić:( A jak będzie teraz z tą nową wersja to nie wiem, ale liczę że zobaczymy Brendę!
no,ktoś tam na forum napisał,że w komentarzu do 3 sezonu producent powiedział że pod koniec sezonu 2 Luke zaproponował aby Dylan związał sie z Kelly. Bo tak będzie fajnie wdł niego.
Zresztą ja zauważyłam nawet że jak nieraz miał sie z nią całować(z Shannen) to robił to jakby z przymusu.To było widać w niektórych scenach.
Luke był też rozczarowany że ani Shannen,ani Jasona nie było w finale.Może Shannen zgodzi sie na powrót i wszystko sie jeszcze zmieni.
dodam jeszcze że nawet Jennie wolała pare Kelly Brandon.Jestem pewna ze jakby Brenda i Brandon wystąpili w finale,inaczej by sie to skończyło,a tak,większość fanów jest rozczarowana.
tak masz rację.Jason mocno zaprzyjaźnił sie z Jenni. W ogóle to Brandon był o wiele dłużej z Kelly niż Dylan! A Luke podobno lubił Shannen ale wiecie ciągle grać z jedna osoba to nuda(no może z tymi pocałunkami to jest związane to że Shannen dużo paliła i podobno Luke tego strasznie nie lubił!mam nadz że to poprawia w nowej wersji pod warunkiem że aktorzy wystąpił!
Luke podobno mówił że całowanie sie z Shannen to jak wylizywanie popielniczki.
Ale tak,dobre miał z nią ogólnie relacje i nawet od czasu do czasu tęsknił za nią jak odeszła.
Jeżeli chodzi o Spinoff to w necie jest strona gdzie można wysyłać maile z prośbą aby Brenda wróciła do serialu.
Nawet Jennie powiedziała że będzie świetnie jeżeli Shannen dołaczy do obsady,a przecież ona nie ma z nią wielu miłych wspomnień.
Poczekamy,co z tego wyniknie.
ja mam pytanie?? Bo jak oglądam sobie Beverly Hills to się zastanawiam, czy kiedykolwiek jeszcze Brenda będzie z Dylanem, zanim opuści serial?? Pozdrawiam