PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

wiecie bo ja nie ten rocznik i w ogóle nie w temacie :D mianowicie: czemy Brendon znika w 1998? jak serial krecą do 2000? a Brenda w 1995?mozna dokładną odpowiec prosić? dziękuję :)
pozdr ;*

shayba

Jason to nie wiem,może miał dość grania w tym serialu tyle lat,a Shannen to chyba każdy powinien wiedzieć,została wyrzucona.Zresztą ona sama chciała odejść,podobno już po 2 sezonie.
I tam jest źle napisane,bo Shannen odeszła w 1994.

schanet

ok.. ale jeszcze jedno.. w jaki sposób ich postacie zostały "zlikwidowane"?
i jak trwał film bez dwóch głównych postaci?! O_o

ocenił(a) serial na 10
schanet

A wlasnie, wlasnie..ja tez jestem ciekaw jak to wszystko w serialu sie potoczylo, bo to troche ziwne ze dwie glowne postacie usuneli... :/

kaja_24

Z tego co pamietam po prostu wyjechali. Potem sie pojawila Brenda goscinnie. A glowne postacie po prostu sie zmienialy, na koncu byly nimi Kelly i Dylan. A i jeszcze Noah, ale to juz tylko moje subiektywne odczucie ;)

matilde

Brenda wyjechała do Londynu a Brandon chyba do N.Yorku.
Z tego co wiem,to Brenda nigdy juz sie w serialu nie pojawiła,nawet gościnnie.

użytkownik usunięty
schanet

Brandon wyjechal do Waszyngtonu,dostal prace w redakcji dziennikarskiej jak dobrze pamietam, pojawil sie w ostatnim odcinku nagrany na kasetach video, ktore pokazali znajomym Andrea i Dylan.

Aktualnie jestem na 6 sezonie. Z glownych bohaterow nie ma Brendy oczywiscie juz i sie wiecej nie pokaze.

Aktualnie wyjechala tez Andrea i Jesse (jej maz) na studia no i nie graja w serialu. Sam jestem ciekaw czy wroca. Cala reszta gra :) Sa nowe postacie:)

asterkey

Znika tez Jim i Cindy (wyjezdzaja do HongKongu) i jak sie okazuje znika... Dylan. Ale on chyba wroci w kolejnym sezonie.