PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95512}
7,0 26 tys. ocen
7,0 10 1 25512
6,2 8 krytyków
Beverly Hills, 90210
powrót do forum serialu Beverly Hills, 90210

Potrzebuję sezony od 3 wzwyż. Jeśli ktoś ma to niech się odezwie, chętnie kupię

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

hejj mam odcinki od 51 do 65 :) wszystkie z lektorem oprócz 51 i 55

ocenił(a) serial na 10
diary_of_dreams

Ile chciałabyś za te odcinki?

ocenił(a) serial na 10
monika_2601

diary_of_dreams odezwij się bo zależy mi na tych odcinkach. podaj maila lub gg możemy się jakoś dogadać

monika_2601

jesli Ci sprzeda zlamie prawo a z drugiej strony nie lepiej kupic jakakolwiek nagrywarke dvd np. za 300 zl i nagrywac legalnie samemu ?

ocenił(a) serial na 10
Phantom_5

A niby skąd mam nagrać?

monika_2601

z TV ciagle leca i pewnie beda lecialy i nie mysl ze zycze Ci zle albo ze sie czepiam poprostu radze uwazac bo pisanie tak publicznie o handlowaniu czyimis prawami autorskimi to obecnej chwili bardzo ryzykowne bo nasza "kochana" policja najbardziej interesuje sie takimi wielkimi przestepcami jak uzytkownicy internetu

Phantom_5

znowu ten debil wyskakuje z tym swoim prawem, no franca jedna sie wpierdala ciagle przy takich tematach. Jestes taki prawowity to zapieprzaj po nagrywarke, dzwon do tv zeby puscila te sezony o ktore prosi ta osoba od tego postu i nagraj jej wszystko, potem jej wyslij, a dopiero pozniej zgrywaj takiego cwaniaka.
Idiota...........................

ocenił(a) serial na 10
koczkodan83

No to pojechałeś mu Koczkodan! Ale masz rację muszę powiedzieć. Wszyscy wiedzą że to nie jest legalne ale niektóre filmy i seriale jest trudno zdobyć, tym bardziej że ten serial już ma swoje lata. ZS resztą sami wiecie o co chodzi.

ocenił(a) serial na 9
monika_2601

ojejejus ja nie sprzedaje:P co ja pirat jestem:))) aktualnie jestem za granica wiec i tak bym narazie ich nie wysłała:( niestety za rzadko tutaj zagladam...