nie ogladałam tego serialu tylko niektóre odcinki ale niestety na to pytanie nie znam odpowiedzi:D
prosze o pomoc;)
David w ostatnim odcinku wziął ślub z Konicą ;].
A Dylan był z Kelly, choć jest w tym hmm "niejasność", bo wcześniej mieli różne spięcia i na sam koniec pogodzili się, chociaż nie pokazali, że są razem, więc można się tylko domyślać :P.
Przykro, ze Dylan byl z Kelly.. Kelly byla najlepsza przyjaciolka Brendy, a Dylan jej pierwszym chlopakiem.. tacy nieszczerzy przyjaciele
Kto to jest Konica? Ja tez nie pamietalam z kim ozenil sie David, ale wiele wpisow mowi o tym, ze David ozenil sie z Donna..
Donna to Konica ;).
Ona ma trochę szczękę jak koń i stąd się wzięło Konica :D.
aha, to taka wasza nazwa na nia ;), taki jej nick ;), ja myslalam, ze to imie i czyta je sie "konika" ;), o looooooooooooooooool ;D
Z wczorajszego odcinka, dowiedzielismy sie , ze Brenda rowniez byla nieszczera, poniewaz gdy mieszkala w Minnesocie calowala sie z chlopakiem swojej najlepszej przyjaciolki, ktory jej sie bardzo podobal. Najwyrazniej tacy juz jestesmy, takie same sytuacje maja miejcse w realnym swiecie, ze gdy ktos nam sie spodoba i zauroczymy sie ,nie zwracamy w ogole uwagi,ze mozemy skrzywdzic bliska nam osobe.Czy przyjazn dwoch osob ma szanse zwyciezyc fascynacje,zakochanie?