Nataniel chowający swą żonę na prerii, pod gołym niebem, oraz Sean patrzący na Megan łykającą tabletki przy 'Rocket Man' Eltona Johna...
Największe wzruszenia jakich w życiu doświadczyłem:)
A pozatym 'Nip/Tuck', i 'Six Feet Under'to najbardziej pouczające seriale jakie kiedykolwiek powstały!!
a mnie zawsze bardzo wzrusza postać Christiana, bo to facet bardziej skryty niż Mcnamara.
jego pożegnanie z synkiem, albo scena w kościele, gdy mówi o koszmarze dzieciństwa. płakałam jak bóbr!
nie jestem pewna czy jest to serial pouczający, ale na pewno zglębiający mroczne strony naszej duszy i analizujący pokręcone motywy działania ludzi cywilizacji zachodniej
Ej nie no dzisiaj włączyłem sobie po raz kolejny odcinek z Rocket man i jak widzę ten wzrok Seana i te piosenkę w tle to się kompletnie rozklejam<beczy>
Zgadzam się, że jest to piękna scena.
mnie też strasznie zawsze wzrusza odcinek gdzie jest pokazane życie Julie, co by było, gdyby wyszła za Christiana. gdy uświadamia sobie, że z każdej wersji życia byłaby niezadowolona (ah i ta piosenka "You're so vain" w tle!). dla mnie osobiście jest to bardzo cenny odcinek, bardzo poczuczający i bliski...
jesli moge dodac cos od siebie w zwiazku z tym serialem to faktycznie jest cos w tym serialu magicznego gdyz ja bedac na emigracji na kompie posiadam 4 sezony NIP/TACK i 5 Six Feet Under. Na przemian ogladam te seriale i po raz kolejny sie wzruszam i smieje. To one pomagaja mi wytrzymac rozlake z bliskimi i ojczyzna.
2 najlepsze seriale wrzech czasów!!! Ale najbardziej wzruszająca jest ta scena:
http://www.youtube.com/watch?v=hXMGu81_tBI
Zgadzam się ze wszystkim co pisze joshlymanfan. Wydajesz się bardzo mądrą osobą. Ja odbieram serial bardzo podobnie:)