PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6207
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

Nataniel chowający swą żonę na prerii, pod gołym niebem, oraz Sean patrzący na Megan łykającą tabletki przy 'Rocket Man' Eltona Johna...
Największe wzruszenia jakich w życiu doświadczyłem:)

hotken

A pozatym 'Nip/Tuck', i 'Six Feet Under'to najbardziej pouczające seriale jakie kiedykolwiek powstały!!

ocenił(a) serial na 10
Dawid20

a mnie zawsze bardzo wzrusza postać Christiana, bo to facet bardziej skryty niż Mcnamara.
jego pożegnanie z synkiem, albo scena w kościele, gdy mówi o koszmarze dzieciństwa. płakałam jak bóbr!

nie jestem pewna czy jest to serial pouczający, ale na pewno zglębiający mroczne strony naszej duszy i analizujący pokręcone motywy działania ludzi cywilizacji zachodniej

joshlymanfan

Ej nie no dzisiaj włączyłem sobie po raz kolejny odcinek z Rocket man i jak widzę ten wzrok Seana i te piosenkę w tle to się kompletnie rozklejam<beczy>

ocenił(a) serial na 10
Dawid20

Zgadzam się, że jest to piękna scena.
mnie też strasznie zawsze wzrusza odcinek gdzie jest pokazane życie Julie, co by było, gdyby wyszła za Christiana. gdy uświadamia sobie, że z każdej wersji życia byłaby niezadowolona (ah i ta piosenka "You're so vain" w tle!). dla mnie osobiście jest to bardzo cenny odcinek, bardzo poczuczający i bliski...

użytkownik usunięty
Dawid20

jesli moge dodac cos od siebie w zwiazku z tym serialem to faktycznie jest cos w tym serialu magicznego gdyz ja bedac na emigracji na kompie posiadam 4 sezony NIP/TACK i 5 Six Feet Under. Na przemian ogladam te seriale i po raz kolejny sie wzruszam i smieje. To one pomagaja mi wytrzymac rozlake z bliskimi i ojczyzna.

2 najlepsze seriale wrzech czasów!!! Ale najbardziej wzruszająca jest ta scena:
http://www.youtube.com/watch?v=hXMGu81_tBI

glebalina111

Zgadzam się ze wszystkim co pisze joshlymanfan. Wydajesz się bardzo mądrą osobą. Ja odbieram serial bardzo podobnie:)

natascha100

Moje ulubione seriale:
1) Bez skazy
2) 6 stóp pod ziemią
3) Czysta krew
4) Układy
5) Chirurdzy