PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=128766}

Bez skazy

Nip/Tuck
2003 - 2010
7,7 6,2 tys. ocen
7,7 10 1 6200
8,0 3 krytyków
Bez skazy
powrót do forum serialu Bez skazy

................................................................................ ..... Wie ktoś coś na temat 6 sezonu ??? Ile ma liczyć 5 ?? Jestem po 5x18 najdłuższy sezon wiedzę i co dalej ?

ocenił(a) serial na 8
Logan_Cole

Sezon 5 odc: 14+8; sezon 6: póki co 8, które mają tytuły.

ocenił(a) serial na 9
JARA

A wiadomo kiedy ma wystartować sezon szósty? Bo te niby teasery do szóstego sezonu to tak naprawdę zapowiedzi dalszych odcinków sezonu piątego a ten już się skończył.

ocenił(a) serial na 10
HuntMocy

Sezon 6 ma wystartować na początku 2010 roku.

ocenił(a) serial na 10
Mitryk

Sezon 6 startuje w styczniu 2010.
Sezon znów będzie podzielony na dwie części tak jak w zeszłych latach, tak więc;

część A : wiosna 2010 - 10 odcinków. i część B : wiosna 2011 - 9 odcinków; serial skończy się na 100 odcinku.

Łącznie cały sezon będzie miał 19 odcinków; właściwa numeracja to oczywiście 6x01-6x19; a nie jak niektórzy mają w zwyczaju w przypadku 5 sezonu rozdzielać sezon na dwa i np. w przypadku tych 19 odcinków napisać 6x01-6x10 i 7x01-7x09...

Wiadomo, że powróci Ava Moore; pojawi się w DWÓCH ostatnich odcinkach serialu; w odcinku 618 (99) "Walter & Edith Krieger" i 619(100). Już się nie mogę doczekać.

Pozdrawiam. ; p

użytkownik usunięty
Arno

Ava Moore wróci?! O mój boże! ; ) Wiesz to z jakiegoś potwierdzonego źródła? Jeśli jest to prawda to po prostu bosko! Już nie mogę się doczekać... ciekawe jak potoczą się losy Christiana i Liz...

ocenił(a) serial na 10

Ava Moore wróci to są oficjalne informacje prosto z ręki Bryana Murphy'ego...szkoda, żę Famke ujrzymy tylko w dwóch odcinkach...no ale zawsze coś - i to w dodatku w ostatnich...czyżby znowu jakiś skandal się szykował...?

ocenił(a) serial na 10
Arno

wrr...Ryana, ofc.! ;p

post jest za krótki.

ocenił(a) serial na 8
Logan_Cole

Dopiero za rok? Buuuu .. szkoda, byłam pewna, że powróci na jesień.

ocenił(a) serial na 8
JARA

A wiadomo na 100%, że 6 to ostatni sezon?

ocenił(a) serial na 10
buzol

Z tego co mi wiadomo to tak...zaplanowane jest zakonczenie serialu na 100 odcinku.

@JARA : Jaki rok? ;p Pół roku. ; <

ocenił(a) serial na 8
Arno

No dobra.. w przyszłym roku :D W sumie 'Skins' też wystartuje w 2010.

Na początku serial też miał się zakończyć na 3, a później na 4 sezonie ;)

ocenił(a) serial na 10
JARA

Ale oni już chyba nakręcili wszystko i to ma być już zamknięta całość na tym 100 odcinku...; (

ocenił(a) serial na 10
Arno

NEWS o Nip/Tuck na Popcornerze...na temat końca serialu... :

http://www.popcorner.pl/popcorner/1,81588,6747223,To_koniec_Nip_Tuck.html

ocenił(a) serial na 8
Logan_Cole

* 10 - odcinkowy sezon "Nip/ Tuck" ruszy 14 lub 21 października i skończy się przed grudniową, świąteczną przerwą

ocenił(a) serial na 6
JARA

14 października premiera.
Oto trailer:

http://www.youtube.com/watch?v=YB_jLs15MfU&eurl=http%3A%2F%2Fwww.goldenline.pl%2 Fforum%2Fseriale-tv%2F145378%2Fs%2F3&feature=player_embedded

ocenił(a) serial na 10
snoopy

Super. Ciekawe kiedy dadzą pełny zwiastun.